“Fugint de les bombes”

Tornar

Exposicions. El Centre Cívic Fort Pienc presenta l’exposició “Fugint de les bombes. De la Barceloneta a la zona alta”.

En el marc del 80è aniversari dels bombardeigs aeris que va viure Barcelona durant la Guerra Civil, el Centre Cívic Fort Pienc presenta l’exposició “Fugint de les bombes. De la Barceloneta a la zona alta”.

La mostra, impulsada per l’Associació Conèixer Història, explica l’evacuació del barri de la Barceloneta durant la Guerra Civil (1936-1939) a causa dels bombardeigs que va patir aquesta zona. Els atacs van ser tan intensos sobre aquesta part de la ciutat que la majoria de famílies van ser evacuades a altres punts, sobretot a la zona alta, on nombrosos pisos i torres havien quedat buits per la fugida dels seus propietaris benestants quan va esclatar la guerra.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Ateneu Fort Pienc.


De la Barceloneta a la zona alta

Enguany commemorem el 80è aniversari dels bombardeigs aeris que va viure Barcelona durant la Guerra civil. Uns atacs que van afectar especialment el barri de la Barceloneta i els seus veïns i veïnes, molts dels quals van haver d´abandonar casa seva. Les autoritats republicanes van haver de facilitar allotjament a moltes famílies del barri a d´altres punts de la ciutat, sobretot a la zona alta, on nombrosos pisos i torres de propietaris benestants havien quedat buits per la fugida dels seus propietaris a la zona ocupada per l´exèrcit franquista.

Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Adreça:
Pl Fort Pienc, 4*5
Districte:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Ateneu Fort Pienc
Quan
Del 31/01/2019 al 28/02/2019.

Telèfon

Telèfon:
932327827

M'agrada 9

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix