Els jardins de Joan Maragall

Tornar

  • Jardins de Joan Maragall - Maig 2015
  • Jardins de Joan Maragall - Maig 2015
  • Jardins de Joan Maragall - Maig 2015
  • Jardins de Joan Maragall - Maig 2015
  • Jardins de Joan Maragall - Maig 2015

Per evitar la propagació de la covid-19, queda prohibit temporalment accedir als parcs i utilitzar els jocs infantils entre les 20.00 i les 8.00 h

Un espai ple de serenitat, un món a part on solament es percep el refilar dels ocells i el so de l’aigua que raja de les fonts ornamentals.

Quan entrem a aquests jardins tenim la impressió que són propis d’un rei. I ho són, ja que van ser creats per a un rei al començament del segle XX. Els jardins de Joan Maragall són elegantíssims, amb avingudes arbrades, àmplies extensions de gespa, parterres de broderie, fonts ornamentals, nombroses escultures a l’aire lliure i un palauet que fou, i encara és, residència reial.

Els jardins de Joan Maragall són un espai ple de serenitat, un món a part on solament es percep el refilar dels ocells i el so de l’aigua que raja de les fonts ornamentals. S’hi entra per la porta que hi ha a l’avinguda de l’Estadi; el primer que hi troba el visitant són grans parterres de gespa on creixen arbres altíssims. De tant en tant, lleugers desnivells vorejats de pedra van baixant suaument pel terreny fins que arriben al cor dels jardins: el Palauet Albéniz.

Titularitat:
Pública

Horaris

Adreça:
Av Estadi, 69
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
Adreça
Av Estadi, 69

Telèfon

Tel.:
932924212 Palauet Albeniz

Més informació

Web anglesa:
https://link.bcn.cat/aJdJM
Web castellà:
https://link.bcn.cat/eJdJM

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix