Festival de cinema francòfon de Barcelona "Ohlalà!"

Tornar

Inicialment previst del 12 al 21 de març. Noves dates: 1 al 10 d'octubre 2020


La tercera edició de Ohlalà! Festival de Cinema Francòfon de Barcelona se celebrarà de l1 al 10 de març a l'Institut Francès, Filmoteca i sala Phenomena.

En aquest nou certamen, podràs descobrir 23 pel·lícules, la majoria d'elles inèdites a Catalunya i provinent de diversos països de parla francòfona com són França, Bèlgica, Suïssa, Canadà, Algèria, Marroc o Tunis.

El festival es compon d´una acurada selecció de títols recents, alguns dels quals han rebut nombroses nominacions a l'última edició dels Premis Cèsar del cinema francès o s'han pogut veure als principals festivals del món com Cannes, Berlín, San Sebastián o Locarno. Històries fortes i entranyables sobre la família, la societat, el món del treball i on continuen destacant entranyables retrats de dones i homes que lluiten per la seva llibertat.
El festival acull també una retrospectiva dedicada a l'actriu francesa Nathalie Baye, madrina d'aquesta tercera edició, qui a més d´oferir una Master Class, estarà present en diversos esdeveniments del festival.
En aquesta tercera edició s'entregaran tres premis: Premi del Jurat, compost per professionals de diferents àmbits del sector cinematogràfic, Premi del Jurat Jove, format per joves de Barcelona entre els 18 i els 25 anys i Premi del Públic.

Un any més, tindrem el plaer d'oferir diversos col·loquis amb els convidats assistents: la ja esmentada Nathalie Baye, també Mounia Maddour directora de Papicha, Sarah Suco directora de Les Éblouis, Romane Bohringer, directora de L'amour flou - Un acuerdo original i els directors Antoine Russbach (Ceux qui travaillent) i Philippe Rebot (L'amour flou - Un acuerdo original).

Totes les pel·lícules estaran SUBTITULADES en castellà o català.

Institut Français de Barcelona, Filmoteca de Catalunya i Sala Phenomena

Adreça:
C Moià, 8
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - Galvany
Codi postal:
08006
Població:
Barcelona
On
Institut Français de Barcelona, Filmoteca de Catalunya i Sala Phenomena
Quan
Del 01/10/2020 al 10/10/2020.

M'agrada 176

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix