Exposició virtual "Del Mur al llenç Vol3" del Centre Cívic Barceloneta

Tornar


Una mostra i concurs visual de 110 artistes urbans establerts a l'àrea metropolitana de Barcelona, amb estils i formes d´entendre l´art molt diferents. Del mur al llenç, de l'exterior a l'interior, i el carrer com a espai vital per desenvolupar la seva obra, són els denominadors comuns d'aquesta exposició.

Activitat promoguda pel Centre Cívic Barceloneta en col·laboració amb Digerible, HOP, Fundació Contorno Urbano, Difusor, Revista Artepoli i Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

Artistes: A Fase, Aiam Maia, Akore, Alberto de Blobs, Almas, Ana Blü, Andrés Pascual, Angelo Marí-Angelinux-, Antpintura, Berol, Betan, Camil Escruela, Cantbestoppedb.b, Chuberchu, Ciff's&84, Clara Trucco, Claudio Drë, Colectivo Egochill, Colectivo Majara ( Bad largo i Edmundo Garcia), Colectivo Zacalan, Colp One, Dagoe, Dan Jordan, Dhemart, Don1, Dpinkqueer, EL Rughi, El Xupet Negre, Elisenda Sola-Niubó, Emilio Cerezo, Emily Eldridge, Enric Font, ErrE, Estoy, Fau Art, Faust del Avid, Francesco Pinzón, Gerada, Gnzlow, Ioke, Isabel Rabassa, J.Loca, Jarandonga, Joan Àvila, Joel Arroyo, Jorge Losse, Juanjo Surace, Julien Deniau, kako street art, Kalaka, Kapi, Klöver, Konair, Kram, La Castillo, Laura Gonballes, Leonka, Loloelemak-Emak-, Lorena Eloizaga, Maga, Magda Cwik, Malicia, Mar, Marius Cadmium, Mauro Goblin, Megui, Mina Hamada, Miquel Wert, More Bcn76, Mowcka, Mugraff, Oronew, Pater Jacob, Paulo Consentino, Pedro Porto, Pesadillas, Pezkhamino, Poncho, Posit, Reb.Mwc, Rezo Prat, Rianossh, Rilke Roca, Rim Chiaradia, Roc Blackblock, Rockaxson, Rombillos, Ru8icon1, Ruth Soria, Santi Gonzalez, Santiago Jaén, Sebastien Waknine, Sergi Bastida, Seta, Simón Vázquez, Skount, SM172, Tayone, Teamo, Teo Vázquez, Tim Marsh, Tomás Olivos, Tuike Souza, Urih, Valiente Creations, Wedo, Werens, Zinkete, Zosen.

ACTIVITATS VINCULADES:

Dijous 2 de juliol de 16 - 17.30h. Càpsula artística online: Color i forma en la composició de l'obra pictòrica. A càrrec de l'artista Isabel Rabassa.
Preu: gratuït. Places limitades. Inscripcions obertes al web del Centre Cívic Barceloneta. El taller es seguirà a través de la plataforma Zoom. T´enviarem un email un parell de dies abans de l´nici de la proposta amb les indicacions per a poder connectar-te.

Dimecres 8 de juliol de 16 – 17.30h. Càpsula artística online: Com pintar amb la tècnica de la sobreexposició de plantilles – Stencil-. A càrrec de l'artista SM172.
Preu: gratuït. Places limitades. Inscripcions obertes al web del Centre Cívic Barceloneta. El taller es seguirà a través de la plataforma Zoom. T´enviarem un email un parell de dies abans de l´nici de la proposta amb les indicacions per a poder connectar-te.

Dijous 9 de juliol a les 19h. Xerrada online: L'art urbà com a eina de transformació. Amb la participació d´Esteban Marín de Contorno Urbano, Xavi Ballaz de B-Murals i Gerson Ruiz de Digerible.

Dijous 23 de juliol a les 19h. Veredicte concurs online "Del mur al llenç". Votació Popular i jurat. Premis material artístic i col·laboracions amb equipaments i festivals. Jurat format : Revista d'art ARTEPOLI, Digerible, Hop...

Horaris

Altres

Promogut per:
Centre Cívic Barceloneta.

A través del facebook del centre cívic Barceloneta

Adreça:
C Conreria, 1*9
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
La Barceloneta
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
A través del facebook del centre cívic Barceloneta
Quan
Del 04/06/2020 al 25/07/2020.

M'agrada 12

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix