“Una càmera pròpia. Dones i pràctiques fotogràfiques”

Tornar

Exposicions. La relació entre les dones i la fotografia, des del 1900 fins als anys vuitanta.

Aquesta exposició analitza la relació entre les dones i les pràctiques fotogràfiques en el context de Barcelona i l’Eixample, i des del 1900 fins als anys vuitanta.

Ni heroïnes ni pioneres, les protagonistes d’”Una càmera pròpia” són aficionades i professionals. Casos particulars que han exercit la fotografia de forma esporàdica o constant.

L’exposició forma part del cicle Finestres de la Memòria i aplega una cultura fotogràfica diversa i plural, que demana un apropament històric integrador més enllà de la idea d’excepció o de geni que el present recupera de l’oblit.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cultural La Casa Elizalde.


Una exposició de 'Finestres de la memòria'

A cura de Lourdes Delgado i Núria F. Rius

L´exposició proposa un apropament i una anàlisi de la relació que s´ha establert, des del 1900 fins als anys 80, entre dones i pràctiques fotogràfiques en el context de Barcelona i l´Eixample. La mostra ofereix un ventall de casos particulars d´aficionades, amateurs i professionals que, o bé de forma esporàdica o de manera constant, han exercit la fotografia. Ni heroïnes ni pioneres, les dones que es presenten aquí són la mostra d´una cultura fotogràfica diversa i plural, que demana un apropament històric integrador, més enllà de la idea d´excepció o de geni que el present recupera de l´oblit.

'Finestres de la memòria' és un projecte d´interacció social impulsat per La Casa Elizalde per recuperar la memòria visual de l´Eixample i reforçar la identitat del barri. Mitjançant el web finestresdelamemoria.org estem creant un fons fotogràfic col·lectiu basat en les aportacions d´imatges de veïns i veïnes i entitats del territori.

Centre Cultural La Casa Elizalde

Adreça:
C València, 302
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08009
Població:
Barcelona
On
Centre Cultural La Casa Elizalde
Quan
Del 12/09/2019 al 25/10/2019.

Telèfon

Telèfon:
934880590
Fax:
934875275

M'agrada 14

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix