Art, tecnologia i natura s’uneixen amb TeamLab

Tornar

Exposicions. Gaudiu de l’experiència immersiva del CaixaForum que no us deixarà indiferent.

CaixaForum  us convida a viure una experiència única a través de l’art experiencial. Un ecosistema que combina art, natura i tecnologia en dues experiències immersives que ens ajudaran a replantejar la nostra relació amb l’entorn.

Una sala interactiva que canviarà sensorialment segons la interacció del públic, amb parets que cobren vida amb projeccions. Sona màgic, veritat? Podeu viure l’experiència de dilluns a diumenge i festius, de 10.00 a 20.00 hores, i comprar les entrades al mateix web del CaixaForum .

TeamLab és un col·lectiu sorgit al Japó l’any 2001, format per professionals de diferents disciplines (art, programació, enginyeria, matemàtiques o arquitectura), que investiga les vinculacions entre l’art, la tecnologia, el disseny i la natura amb l’objectiu d’explorar la relació dels individus amb el món que els envolta.Horaris

teamLab és un col·lectiu sorgit al Japó l´any 2001 format per professionals de diferents disciplines (art, programació, enginyeria, matemàtica o arquitectura) que investiga les vinculacions entre l´art, la tecnologia, el disseny i la natura amb l´objectiu d´explorar la relació dels individus amb el món que els envolta.

Per a aquesta exposició proposa dues experiències immersives, en transformació contínua: Born from the Darkness, a Loving, and Beautiful World i Graffiti Nature: Lost, Immersed and Reborn. Són obres obertes interactives, que s´activen i s´actualitzen constantment gràcies a la implicació de les persones que les visiten.

Adreça:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
la Font de la Guatlla
Població:
Barcelona
Quan
Des de 17/05/2021 al 09/01/2022

Telèfon

Informació:
934768600
Informació:
902223040
Fax:
934768635

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix