Exposició "Dones d'Horta-Guinardó"

Tornar


Dones d'Horta-Guinardó s'aproxima, a través de la il·lustració, a retalls de les experiències vitals de cinc protagonistes femenines que han inscrit els seus recorreguts personals en la història col·lectiva dels barris d'Horta-Guinardó. La il·lustració vol ser una via de reflexió sobre la construcció social i cultural de la dona en cinc episodis de la història recent, així com la seva contribució a la configuració del que ha esdevingut en l'actualitat el Districte d'Horta-Guinardó.

L'exposició explora els canvis de paisatge dels barris, els espais on tenen lloc els diversos treballs que han desenvolupat les dones i el paper que han tingut en l'espai polític, en especial, el protagonisme que han adquirit en les reivindicacions per la millora de la qualitat de la vida personal i col·lectiva.
Tots els textos són extrets del llibre Dones d'Horta-Guinardó. Itineraris històrics, d'Isabel Segura, editat per l'Ajuntament de Barcelona, l'Arxiu Municipal i el Districte d'Horta-Guinardó amb la col·laboració del CIRD (Centre d'Informació i Recursos de la Dona).

Textos d'Isabel Segura
Il·lustracions de Cinta Fosch

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Casa Groga.

Centre Cívic Casa Groga

Adreça:
Av Jordà, 27
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
Sant Genís dels Agudells
Codi postal:
08035
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Casa Groga
Quan
Del 06/10/2020 al 30/10/2020.

Telèfon

Tel.:
934186531
Fax:
934187745

M'agrada 12

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix