'Digital Impact'

Tornar

Arts digitals. Una de les grans exposicions de l’any a Barcelona i la més gran d’art digital que mai s’ha celebrat a Espanya

“Digital Impact” , la primera mostra exclusivament digital que es fa a la ciutat, exposarà les creacions d’artistes digitals de renom internacional com Refik Anadol, Domestic Data Streamers, Universal Everything o Joëlle Snaith

“Digital Impact” és una exposició, però, per sobre d’això, és una experiència. És una porta cap a un món revolucionari, un pont cap a l’entorn immersiu, cap al color, les formes i la imaginació sense límits.

La mostra escenifica, mitjançant l’avantguarda artística, el disseny, la poètica i la interactivitat, l’impacte que el món digital té en nosaltres i, sobretot, l’impacte que nosaltres tenim sobre el món digital. Amb Barcelona com a terreny de joc, explora les diferents facetes de les persones i de la ciutat.

La proposta expositiva immersiva és de l’Estudi Antoni Arola.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Disseny Hub Barcelona.

Digital Impact és una exposició, però, per damunt d’això, és una experiència; és una ciutat per explorar i un mapa on posar nom a aquelles persones que estan creant el present i el futur de l’art.

És una porta cap a un món revolucionari, un pont des de Barcelona cap a l’entorn immersiu, cap al color, les formes i la imaginació sense límits. És una radiografia disruptiva de l’estat actual de l’art i el disseny digitals, una mostra de la força creativa d’una realitat plena de possibilitats. És trencar barreres, és crear i és il·lusionar. És un espai on fruir, omplir els ulls, sentir, connectar i ser profundament humans.

Aquesta mostra vol aproximar l’art digital a la ciutadania i integrar en la consciència col·lectiva la idea que l’element digital, lluny de la fredor o de l’asèpsia amb què sovint se l’associa, pot provocar reaccions i emocions en el públic que s’hi endinsa.

Digital Impact escenifica, mitjançant l’avantguarda artística, el disseny, la poètica i la interactivitat, l’impacte que el món digital té en nosaltres i, sobretot, l’impacte que nosaltres tenim sobre el món digital. Amb Barcelona com a terreny de joc, explora les diferents facetes de les persones i de la ciutat mateixa en aquesta realitat paral·lela a la qual estem destinats a pertànyer.

Amb una  proposta  expositiva  immersiva a càrrec de l’ Estudi  Antoni  Arola, “Digital Impact” inclourà  obres d’artistes digitals de renom internacional, com els catalans  Domestic  Data  Streamers, o  Refik  AnadolUniversal  Everything i  Joëlle Snaith.

Disseny Hub Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Disseny Hub Barcelona
Quan
Des de 28/04/2023 al 27/08/2023

Telèfon

Tel.:
932566700

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber