Exposició 'De disturbis, dols i festes'

Tornar


Com poden (sobre)viure els cossos dissidents a la ciutat de Barcelona? Com s´inscriuen els desigs i les emocions en els seus desplaçaments? Com continua operant el règim colonial en aquests cossos i quines ferides hi continua obrint?.

Aquesta investigació ha recorregut fronteres desdibuixades entre la dissidència sexual, la diversitat funcional, la migració, el treball sexual i la precarització per trobar imatges de la quotidianitat que es mostrin com a cartografies dissidents, caus per a l´incert, festes i espais de trobada com a refugi, aliances temporals i permanents que produeixen diverses formes de cures.

Entrevistes, fotografies, mapes, cartells, fanzins i altres materials d´arxiu intenten crear un espai per reflexionar sobre les subjectivitats. Les emocions, les violències, els traumes, les cures i els diversos activismes dels cossos que han estat (i continuen sent) permeats per la colonialitat, els límits legals, físics i territorials per tal de construir espais propis d´enunciació política.

Aquest projecte proposa reflexionar sobre l´afecte com una estratègia de producció de refugi, com un mètode per perforar les fronteres y fer-les més poroses per tal de contagiar privilegis, multiplicar els llocs de fuga del que està establert, i trobar i refermar aliances.

Comissariat: Grup Dissidències Sexuals a la Ciutat de Barcelona PEI 2019-2020, coordinat per Lucía Egaña.

Participants: Ana G Aupi, Rosa Almirall (Transit), Arxiu Fotogràfic de Barcelona, Arrels Fundació, Kenza Benzidan, Ca La Dona, Casal Lambda - CDAF, Desirée Cascales Xalma, Maria Chatzi, Antonio Centeno, Centre LGTBI de Barcelona, Centro de Documentación de Movimientos Sociales Mercè Grenzner – Can Batlló, Bruno Cimiano, Bruno Crocianelli, Frau Diamanda, Xavi Dua, Lludy Fortune, Emilie Hallard, Tania Irias, Imprenta Colectiva Can Batlló, Julien Merienne, Ernest Morera (Gimnasio Social Sant Pau), Mariana Paschoal, Linda Porn, Tania Quintana (Metzineres), Afra Rigamonti, Aura Roig (Metzineres), Sabrina Sánchez, Vinicius Sassine, Elena- Urko (Post-Op), Nacho Uzcategui, Blanca Valdivia (Punt6).

Horaris

Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Adreça:
Pl Àngels, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Quan
Del 10/07/2020 al 07/02/2021.

Telèfon

Tel.:
934813368 Informació Museu
Tel.:
934120810 Consorci Macba
Tel.:
934121270 Fundació Macba
Tel.:
934121413 Concertació visita grups (dl i dc a dv: 10-14 h)
Fax:
934124602

M'agrada 43

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix