Exposició 'Club Centenari: Unió Atlètica d'Horta'

Tornar

Al llarg de la història, la ciutat de Barcelona ha vist néixer un gran nombre de clubs esportius des del sorgiment de l’esport reglat com a pràctica lúdica. Molts d’aquests clubs encara estan en funcionament. Són entitats que promouen l’esport de base al seu entorn en les diferents disciplines.

La sala d’exposicions temporals del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch acull una exposició dedicada a la Unió Atlètica d’Horta. Considerada un dels clubs històrics del futbol barceloní, la Unió Atlètica d’Horta es va fundar el 18 d’abril de 1922 a partir de la fusió de dues entitats: el CD Autonomia d’Horta i l’Atlètic Basse-ball Club, una entitat esportiva que jugava a la muntanya de Montjuïc.

La Unió Atlètica d’Horta va jugar a diferents instal·lacions esportives desaparegudes de la ciutat com van ser el camp de Ca l’Andelet, situat entre els actuals carrers de Dante Aligheri i Argimon, el camp de la Casa de la Caritat de Can Tarrida o el camp de la Masia de Can Ramis, que amb el pas del temps va donar lloc a l’actual camp del Feliu i Codina.

La Fundació Barcelona Olímpica vol reconèixer l’existència de tots els clubs i de totes les organitzacions que permeten la pràctica de l’esport, i per això ha desenvolupat un programa d’activitats entre les quals destaca la producció d’una exposició sobre un club centenari. 

Horaris

Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona

Adreça:
Avinguda de l'Estadi, 60
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona
Quan
Des de 11/07/2023 al 22/04/2024

Telèfon

Tel.:
932925379

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber