Barcelona respon a l'emergència climàtica'

Tornar

Exposició. Del 3 al 30 de maig, a la B. Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte

Conèixer, de manera pedagògica, interactiva i propera, la realitat d’emergència climàtica a Barcelona. Els objectius d’aquesta exposició, entre d’altres, es centren en mostrar com afectarà el canvi climàtic a la ciutat, les línies de treball i accions previstes en relació amb la Declaració d’emergència climàtica i el Pla Clima de Barcelona, i les accions que està duent la ciutadania a escala individual i col·lectiva per contribuir a la lluita contra l’emergència climàtica. Inscripcions per a visites guiades.

Lloc: Sala d'exposicions Àlex García. Activitat gratuïta. Cabuda limitada

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.

Horaris

Conèixer, de manera pedagògica, interactiva i propera, la realitat d’emergència climàtica a Barcelona. Els objectius d’aquesta exposició , entre d’altres, es centren en mostrar com afectarà el canvi climàtic a la ciutat, les línies de treball i accions previstes en relació amb la Declaració d’emergència climàtica i el Pla Clima de Barcelona, i les accions que està duent la ciutadania a escala individual i col·lectiva per contribuir a la lluita contra l’emergència climàtica. Inscripcions per a visites guiades

Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte

Adreça:
C Provença, 480
Districte:
Eixample
Barri:
la Sagrada Família
Població:
Barcelona
On
Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte
Quan
Des de 03/05/2021 al 30/05/2021

Telèfon

Tel.:
934508733
Fax:
934508612

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix