Exposició 'Barcelona respon a l'emergència climàtica'

Tornar

L'exposició només es pot visitar en format visita guiada i és necessària la inscripció prèvia


La Fàbrica del sol acollirà del 13 al 30 d´octubre l´exposició "Barcelona respon a l´emergència climàtica", un projecte que mostra els efectes del canvi climàtic a Barcelona i les accions que es poden emprendre per tal de fer-hi front. L´exposició és itinerant i es mostrarà en diferents equipaments de la ciutat.

Barcelona respon a l´emergència climàtica: una mirada (o dues) a la realitat de la crisi climàtica

Les persones que visitin l´exposició podran veure com afectarà el canvi climàtic a Barcelona si s´actua per fer-hi front o bé, si pel contrari, no es prenen mesures i no s´assoleixen els objectius de reducció d´emissions de gasos d´efecte hivernacle (GEH) de l´Acord de París del 2015.

A més a més, en el transcurs de la visita es donaran a conèixer quines actuacions s´estan portant a terme a nivell de ciutat per tal de mitigar aquesta crisi, amb accions tan destacades com la mateixa Declaració d´Emergència Climàtica o bé el Pla Clima. També es presentaran les iniciatives que s´estan duent a terme des de la societat civil i es donaran idees sobre què es pot fer a nivell individual per contribuir en aquesta lluita conjunta contra l´emergència climàtica.

Horaris

Centre d'Educació Ambiental La Fàbrica del Sol

Adreça:
Pg Salvat Papasseit, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
La Barceloneta
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Centre d'Educació Ambiental La Fàbrica del Sol
Quan
Del 13/10/2020 al 30/10/2020.

Telèfon

Tel.:
932564430

M'agrada 2

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix