Espectecle "CSD, noves fornades de creadores"

Tornar

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l'Institut del Teatre, en el marc de la Quinzena Metropolitana de Dansa, presenta un programa conformat per 5 peces creades per coreògrafes alumnes dels darrers cursos de l'especialitat de Coreografia i Interpretació i/o recent graduades d'aquest centre.

Aquests treballs coreogràfics, d'una gran diversitat de llenguatges, estils i estètiques, són una mostra de la nova fornada de creadors i creadores formades al CSD. Una mirada diversa i plural de la dansa i de la creació escènica contemporània.

El 18 de març, les peces aniran seguides d´un col·loqui postfunció.

Ciutat - Núria CrespoDurada: 10 min"Ciutat" és una reflexió sobre l'efecte que ens produeix l'arquitectura als cossos que la recorrem i l'impacte d'aquesta en la nostra forma de relacionar-nos amb els altres.

Japan - Mabel OleaDurada: 15 min"Japan" parteix de la poca traça per desplegar un repàs vital des d'un lloc exagerat, fantàstic. Una oda a la turpitud, la sorpresa i el joc.

Sola A - Emma RomeuDurada: 9 minSWIM TOGETHER – SWIM JUMP!Right – Left | Right – Left | TAKE IT BACKRight – Left | Right – Left | TO THE FRONTRight – Left | Right – Left | TAKE IT BACKRight – Left | Right – Left

Oblivion - Sílvia BatetDurada: 16 min"Oblivion" significa oblit, però es vincula també a la idea de purgatori. Oblivion recorre els conceptes de més enllà i d'oblit des d'una perspectiva entre surrealista i onírica.

Ofelia - Julia RomeroDurada: 10 minLa peça investiga sobre l'absurd d'allò culturalment establert com a patró de conducta i estètica en els cossos de les dones.

Sant Andreu Teatre

Adreça:
C Neopàtria, 54
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Població:
Barcelona
On
Sant Andreu Teatre
Quan
Des de 18/03/2021 al 19/03/2021

Telèfon

Tel.:
933457930
Fax:
933457929

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix