Berto Romero

Tornar

Covid-19: Les funcions previstes pel 26, 27 i 28 de juny posposades al 5, 6 i 7 de febrer. Nous horaris per les funcions del 6 i 7 de febrer.

Espectacles. Es prorroguen les representacions de ‘Mucha tontería’, l’últim monòleg de l’humorista.

Mucha tontería és el nou monòleg de Berto Romero. El títol és alhora una declaració d’intencions i una descripció exacta del seu treball sobre els escenaris durant els últims vint anys.

Noves històries, noves cançons i alguna sorpresa en aquesta cita amb Berto al teatre. Res més que un còmic, un guitarrista i tota la tontería necessària per no parar de riure.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage.

Donades les mesures de prevenció contra la COVID-19, les funcions de MUCHA TONTERÍA de BERTO ROMERO previstes pel 26, 27 i 28 de juny han estat respectivament posposades al 5 de febrer a les 20h, 6 de febrer a les 20:30h i 7 de febrer a les 17:30h. *Les entrades adquirides pel 26 de juny seran automàticament vàlides pel 5 de febrer a les 20h, les adquirides pel 27 de juny seran vàlides pel 6 de febrer a les 20h i les adquirides pel 28 de juny ho seran pel 7 de febrer a les 18h. No necessita realitzar cap gestió, el mateix ticket li servirà i es mantindran les seves localitats.

"Mucha Tontería" és el nou monòleg de Berto Romero. El seu títol és alhora una declaració d'intencions i una precisa descripció del seu treball sobre els escenaris durant els últims 20 anys.

Noves històries, noves cançons i alguna que altra sorpresa en aquesta cita amb Berto al teatre. Res més que un còmic, un guitarrista i tota la tonteria necessària per no parar de riure.

Barts, Barcelona on Stage

Adreça:
Av Paral.lel, 62
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Barts, Barcelona on Stage
Quan
Des de 04/02/2021 al 28/02/2021

Telèfon

Tel.:
933248492

Web

Web venda d'entrades:
http://www.barts.cat

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix