Grec 2021 Festival de Barcelona: ‘L’habitació blanca’

Tornar

Entrades exhaurides

Espectacles. Una professora reapareix a la vida de tres persones que van ser alumnes seves.

Tres adults amb realitats i circumstàncies que no tenen res a veure, però amb un mateix nexe en comú: quan eren infants, tots van compartir aquesta mateixa professora que ha reaparegut en les seves vides.

La coincidència obrirà uns quants interrogants: la trobada entre l’exprofessora i els seus alumnes va ser fruit de la casualitat o no? Si no va ser fruit de l’atzar, per què els va escollir a ells i amb quina finalitat va buscar-los? Qui eren aquells infants i aquella professora? I, sobretot, en quin tipus de persones adultes s’han convertit?

L’obra, estructurada en un sistema de relats i situacions creuades, funciona com un trencaclosques en el qual anirem descobrint les trobades d’Irene amb cadascun dels alumnes i en coneixerem les realitats i les situacions presents, però també rememorarem un temps passat compartit, un espai d’aprenentatge en el qual les seves vides com a infants encara eren un full en blanc.

Una coproducció del Grec 2020 Festival de Barcelona i la Sala Flyhard.

Fitxa artística

Autoria: Josep Maria Miró i Coromina 

Direcció: Lautaro Perotti 

Repartiment: Francesca Piñón, Albert Prat, Paula Blanco, Marc Rodríguez.


Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala FlyHard.
Es venen les entrades a:
Sala FlyHard.
Web Festival GREC.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Tres adults amb realitats i circumstàncies que no tenen res a veure, però amb un mateix nexe en comú: de nens, tots van compartir aquesta mateixa professora que ha reaparegut en les seves vides. La coincidència obrirà uns quants interrogants: la trobada entre l’exprofessora i els seus alumnes va ser fruit de la casualitat o no? Si no va ser fruit de l’atzar, per què els va escollir a ells i amb quina finalitat va buscar-los? Qui eren aquells nens i  aquella professora? I, sobretot, en quin tipus de persones adultes s’han convertit? L’obra, estructurada en un sistema de relats i situacions creuades, funciona com un trencaclosques en el qual anirem descobrint les trobades d’Irene amb cadascun dels alumnes i en coneixerem les realitats i les situacions presents, però també rememorarem un temps passat compartit, un espai d’aprenentatge en el qual les seves vides com a infants encara eren un full en blanc.

Una coproducció del Grec 2020 Festival de Barcelona i la Sala Flyhard.

Amb la col·laboració de Teatro Timbre 4.

Amb el suport de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Català de les Empreses Culturals i l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports.

Autoria: Josep Maria Miró i Coromina Direcció: Lautaro Perotti Ajudantia de direcció: Concha Milla Repartiment: Francesca Piñón, Albert Prat, Paula Blanco, Marc Rodríguez.

Adreça:
C Alpens, 3
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
la Bordeta
Població:
Barcelona
Quan
Des de 02/09/2021 al 27/09/2021

Telèfon

Tel.:
934322477

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix