'Els cecs' de Maurice Maeterlinck

Tornar

Activitat NO presencial. Els espectacles de la Sala online seran en cartell durant tota la temporada.

Teatre. Adaptació al format digital sonor de l'obra del premi Nobel de Literatura belga a càrrec de Mònica Bofill.

Presentació d’una peça de 1890 del dramaturg belga Maurice Maeterlinck, màxim representant del moviment simbolista i Premi Nobel de Literatura el 1911, que aborda la condició humana. És la història de dotze persones invidents que esperen enmig d’un bosc el retorn d’algú.
El qui els guiava, un sacerdot, ha mort, i elles intenten situar-se en l’espai sense perdre la noció del temps, prenent punts de referència i fent servir la lògica. Pel camí, descobriran que no es coneixen en profunditat i que sempre han estat soles. Però per més desesperades que estiguin, no perdran l’esperança. Una mirada a la Humanitat empeltada de platonisme, fatalisme i misticisme.

Horaris

Els cecs, de Maurice Maeterlinck, adaptat al format digital exclusivament sonor per Mònica Bofill.

Del dramaturg belga Maurice Maeterlinck, màxim representantdel moviment simbolista i Premi Nobel de Literatura el 1911, presentem una peça de 1890 que tracta de la condició humana. És la història de dotze persones invidents que esperen enmig d'un bosc el retorn d'algú.El qui els guiava, un sacerdot, ha mort, i elles intenten situar-se en l'espai sense perdre la noció del temps, prenent punts de referència i fent servir la lògica. Pel camí, descobriran que no es coneixen en profunditat i que sempre han estat soles. Però per més desesperades que estiguin, no perdran l'esperança.Una mirada a la Humanitat empeltada de platonisme, fatalisme i misticisme.

DIRECCIÓ Mònica Bofill

ESPAI SONORDissenyat per Damien Bazin

INTERPRETSMuntsa Alcañiz, Manel Barceló, Pep Ferrer, Oriol Guinart, Jordi Llordella, Carles Martínez, Gemma Martínez, Victòria Pagès i Elena Tarrats

TRADUCCIÓJordi Coca

PRODUCCIÓTeatre Lliure

Activitat virtual del Teatre Lliure

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Activitat virtual del Teatre Lliure
Quan
Des de 26/11/2020 al 30/06/2021

Web

Web venda d'entrades:
http://www.teatrelliure.com

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix