‘Cúbit’

Tornar

Espectacles. Reflexió sobre la memòria i la construcció del relat a partir d’un text de Josep M. Miró.

Un espectacle sobre la memòria i la construcció del relat que ja va ser a l’Espai Lliure en la temporada 2016/2017 sobre un text de Josep M. Miró.

Sovint se’ns remet a la nostra història —personal, familiar o col·lectiva— per intentar explicar i entendre qui som i les nostres circumstàncies actuals. Partint d’aquesta premissa, l’autor del text es pregunta de quina manera i des de quin lloc construïm la memòria.

O per paradoxal que pugui semblar, la construcció de la memòria és, potser, un acte de destrucció?

Els protagonistes de Cúbit —en un espai on es barreja l’àmbit íntim familiar i la dimensió pública d’una fundació creada pels pares— preparen un llibre. Aquest és el punt de partida per parlar d’una qüestió tan fràgil i dubtosa com és la configuració dels relats oficials.

L’obra està interpretada per Anna Azcona, Alberto Díaz, Albert Prat
i Sergi Torrecilla.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Espai Lliure - Teatre Lliure.
Es venen les entrades a:
Sala Espai Lliure - Teatre Lliure.


Josep Maria Miró /La Ruta 40

En totes les obres que escric em formulo preguntes i, al mateix temps, intento traslladar-les als espectadors. Són de temes que m'inquieten i de les quals no acostumo a tenir respostes.
Sovint se'ns remet a la nostra història –personal, familiar o col·lectiva– per intentar explicar i entendre qui som i les nostres circumstàncies actuals. Partint d'aquesta premissa, de quina manera i des de quin lloc construïm la memòria?

O per paradoxal que pugui semblar, la construcció de la memòria és un acte de destrucció? Els protagonistes de la nostra obra –en un espai on es barreja l'àmbit íntim familiar i la dimensió pública d'una fundació creada pels pares– preparen un llibre. I això m'ha servit de punt de partida per parlar d'una qüestió tan fràgil i dubtosa com la configuració dels relats oficials.
Aquest encontre i la necessitat de plasmació d'un passat posarà en evidència les percepcions d'uns i altres i la necessitat d'arribar a pactes més o menys fidels amb la realitat, i generadors d'una determinada convivència.

intèrprets Anna Azcona, Alberto Díaz, Albert Prat
i Sergi Torrecilla

coproducció Mithistòrima Produccions/La Planeta i La Ruta 40.

Sala Espai Lliure - Teatre Lliure

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Sala Espai Lliure - Teatre Lliure
Quan
Del 13/11/2019 al 01/12/2019.

Telèfon

#:
932892770
Fax:
934243453
Telèfon de venda d'abonaments:
902106369

Web

Web venda d'entrades:
www.teatrelliure.com

M'agrada 6

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix