Escola de ciclisme (BTT)

Tornar

BTT. Classes per a nens i nenes al Velòdrom per aprendre tots els secrets de la bicicleta de muntanya.

L’ escola de BTT , iniciativa de Club Open Natura   i del Velòdrom d’Horta, imparteix classes de tècnica, de mecànica, rendiment, alimentació i circulació.

Els tècnics i tècniques són corredors de l’Equip Kenda-Biciocasion Barcelona i qualificats, com demostren els seus resultats en la pràctica d’aquest esport durant els ùltims anys.

La prioritat, és que els nens i nenes s’ho passin bé i trobin un espai on gaudir d’aquest esport alhora que fan nous amics.

N’hi ha diferents grups de pràctica segons el nivell.

Horaris

Club Open Natura i El Velòdrom d’Horta obren una escola de BTT a Barcelona, aquesta escola, de nova inaguració, té el propòsit que nens i nenes puguin gaudir i aprendre aquest esport al mateix moment que es diverteixen.

El nostre objectiu es ensenyar tots els secrets del BTT, amb classes de tècnica, de mecànica, rendiment, alimentació, circulació i, sobretot, de companyerisme i gaudir d’aquest esport.

Els nostres tècnics i tècniques corredors de l’Equip Kenda-Biciocasion Barcelona i qualificats, com demostren els seus resultats en la pràctica d’aquest esport durant els ùltims anys.

La nostra prioritat, és que els nens s’ho passin bé i puguin trobar un lloc on fer nous amics gaudint de l’esport. D’aquesta manera volem educar i formar-los com a persones i esportistes aprofitant els valors de l’esport.

Hi haurà diferents grups per nivells i així adequar l’evolució dels infants

Velodrom Municipal d'Horta Miquel Poblet

Adreça:
Pg Vall d'Hebron, 185*201
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
Horta
Població:
Barcelona
On
Velodrom Municipal d'Horta Miquel Poblet
Quan
Des de 01/09/2022 al 30/06/2023

Telèfon

Informació i reserves:
650 944 076 - 615 060 594
Tel.:
93 009 74 37

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber