Drap-Art‘21

Tornar

Exposicions. Nova edició del Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya.

Art, disseny, sostenibilitat, reflexió, medi ambient, i cerca de solucions conjuntes per a les problemàtiques socials més urgents.

Exposició col·lectiva amb obres d’art que neixen, unes vegades, per denunciar el consumisme desaforat actual; d’altres, com a evidència de l’enorme quantitat de residus que generem; d’altres, des del romanticisme dels i de les artistes que plasmen en les seves obres el desig d’un entorn millor, i en tots els casos, amb l’objectiu de crear consciència social per aconseguir un desenvolupament més sostenible, tant des del punt de vista mediambiental com en relació amb les problemàtiques socials actuals.

Programa d’activitats: per determinar.

Altres

Organitzat per:
Associació Drap-Art.

Nova edició del Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya.

Art, disseny, sostenibilitat, reflexió, medi ambient, i cerca de solucions conjuntes per a les problemàtiques socials més urgents.

Exposició col·lectiva amb obres d’art que neixen, unes vegades, per denunciar el consumisme desaforat actual; d’altres, com a evidència de l’enorme quantitat de residus que generem; d’altres, des del romanticisme dels i de les artistes que plasmen en les seves obres el desig d’un entorn millor, i en tots els casos, amb l’objectiu de crear consciència social per aconseguir un desenvolupament més sostenible, tant des del punt de vista mediambiental com en relació amb les problemàtiques socials actuals..

Hi ha exposicions, espectacles, performances, concerts, art urbà, intervencions artístiques en espais públics, tallers i mercats. Activitats gratuïtes excepte la visita que es celebra cada diumenge de 10.30 h a 13 h que és de pagament:  visita guiada arquitectònica pel patrimoni del Gòtic

El Festival inclou també el Mercat Drap-Art, a la plaça Reial, dissabtes d'11 a 22 h


Barri Gòtic

Adreça:
Plaça Reial, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Barri Gòtic
Quan
Des de 18/11/2021 al 21/12/2021

Xarxes socials

Facebook:
https://ca-es.facebook.com/drapart/

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix