“Carme Garcia. Des del terrat”

Tornar

Exposicions. L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona presenta una mostra antològica de les fotografies de Carme Garcia Padrosa.

La mostra recull 300 fotografies fetes per Carme Garcia entre el 1937 i el 1987.

L’obra de Garcia juga amb els límits entre l’interior i l’exterior, l’espai públic i el privat, el viatge i l’espai domèstic. La seva mirada, radicalment innovadora, nega aquestes oposicions binàries i retrata la vida en tot els seus àmbits. Així, la mostra comença amb fotografies fetes des del terrat de casa seva i baixa després als carrers de Barcelona i d’altres ciutats, en un intent d’acostar-se al dia a dia dels seus habitants.

Aquesta exposició, gratuïta, organitzada amb la col·laboració de La Virreina Centre de la Imatge, es pot veure a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Arxiu Fotogràfic de Barcelona.


La trajectòria fotogràfica de Carme Garcia Padrosa (Barcelona 1915-2015) s'inicia el 1935 i té continuïtat fins al 1987. La seva característica principal és que converteix el terrat de casa seva en mirador i estudi fotogràfic. Des del terrat baixa a les cases veïnes per captar escenes d'interior, per sortir després als carrers de Barcelona i de moltes altres ciutats. I retorna al terrat, en els darrers anys.

Carme Garcia aboleix dicotomies entre interior i exterior; entre l'anomenat espai públic, el semipúblic i el privat; entre el viatge i l'espai domèstic. L'activitat, la vida, transita per tots aquests àmbits.

El maig de 2011 va ingressar per donació a l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona el seu fons fotogràfic, el qual consta de 9.093 fotografies.

Arxiu Fotogràfic de Barcelona

Adreça:
Pl Pons i Clerch, 2
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Arxiu Fotogràfic de Barcelona
Quan
Del 14/06/2018 al 27/10/2018.

Telèfon

Telèfon:
932563420
Fax:
933178327

M'agrada 80

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix