Campanya 'Botó Màgic' per crear un videoclip col·lectiu en llengua de signes catalana

Tornar

La Fundació Aspasim engega la campanya d´implicació ciutadana ´Cantem El Botó Màgic´ per crear un videoclip col·lectiu en llengua de signes catalana pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

L´objectiu del vídeo és contribuir a posar en valor la riquesa de la diversitat i acostar la llengua de signes catalana a tothom.

El 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, es publicarà el videoclip creat amb els vídeos rebuts per persones, escoles, famílies, grups de música... etc.

Què heu de fer per participar-hi?

Escoltar la cançó sencera del Botó Màgic. Mirar el tutorial del videoclip del "El Botó Màgic". Aprendre a cantar la cançó i a interpretar-la en llengua de signes . Repassar la cançó amb el vídeo d´acompanyament. Enregistrar-se cantant i signant la cançó sencera o la tornada. En aquest enllaç pots trobar indicacions per fer un vídeo que quedi bé. Enviar el vídeo que heu fet a través de la web aspasim.com/cantemelbotomagic. També podeu compartir-lo a les xarxes socials per animar a altres persones a participar amb el hashtag #CantemElBotóMàgic

Podeu enviar el vídeo a la Fundació Aspasim fins el 20 de novembre.

Tothom qui hi participi entrarà en el sorteig de dues actuacions d´El Botó Màgic.

A més, al novembre es farà un streaming (retransmissió en directe) per practicar conjuntament i resoldre dubtes amb els membres del grup El Botó Màgic.​

Aquesta iniciativa ha rebut el suport de la Subdirecció General d´Escola Inclusiva de la Generalitat de Catalunya, el Consorci d´Educació de Barcelona i l´Ajuntament de Barcelona a través de l´Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona, l´Institut Municipal d´Educació de Barcelona i el Districte de Sarrià – Sant Gervasi. També hi ha col·laborat l´empresa Cellnex.

Fundació Privada Aspasim - Vicenta Verdú

Adreça:
C Mont d'Orsà, 22*24
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Població:
Barcelona
On
Fundació Privada Aspasim - Vicenta Verdú
Quan
Des de 16/10/2020 al 03/12/2020

Telèfon

Tel.:
934068401
Tel.:
934068409
Fax:
934068448

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix