Curs online 'Idioma coreà i el seu entorn socioeconòmic'

Tornar

L’idioma coreà és la llengua oficial de Corea del Nord i de Sud. Parlat per gairebé 80 milions de persones, l’escriptura coreana (Hangeul) és un sistema fonològic de ràpid aprenentatge creat pel rei Sejong el Gran durant el segle XV perquè el seu poble, frustrat per no poder expressar els seus sentiments mitjançant els caràcters xinesos, pogués llegir i escriure fàcilment, de manera que l’analfabetisme és pràcticament inexistent a Corea. El Hangeul és una escriptura científica que va ser seleccionada com “Patrimoni Cultural de Literatura” per la UNESCO el 1997.

L’interès cap a Corea s’ha incrementat de mica en mica amb les telenovel·les, el cinema i la música (k-pop), tot connectant-se amb d’altres icones més tradicionals com el Taekwondo (art marcial que uneix la ment amb el cos), el Hanbok (vestit de disseny tradicional), el Kimchi (que representa la seva gastronomia saludable), el Hanji (l’elegància i durabilitat del paper de seda) o el Hanok (el sistema de calefacció sota el terra) i els productes tecnològics coreans. La Corea d’avui és el reflex d’una transformació constant, alhora que una capacitat per conservar les seves arrels més profundes. La capacitat d’innovació de la seva població l’ha col·locat entre les primeres economies desenvolupades del món, en una societat molt dinàmica.

El curs combina objectius comunicatius generals al costat d’altres d’índole cultural que permetran als estudiants desenvolupar-se i relacionar-se en el context de la societat. També facilitarà entendre la societat, les institucions i l’organització empresarial, tot permetent una millor adaptació a treballar en entorns coreans.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Casa Àsia.
Inscripcions a:
Casa Àsia.

Casa Àsia

Adreça:
Carrer de Bolívia, 56
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Casa Àsia
Quan
Des de 23/09/2022 al 17/02/2023

Telèfon

Tel.:
933680836
Fax:
933680333

Més informació

Web cita previa:
http://www.casaasia.cat

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix