Cicle Oxigena't 'Mindfulness'

Tornar

A càrrec de Begoña Odriozola, especialista en Psicologia Clínica.
Instructora de Mindfulness MBSR

Hi ha moments en la nostra relació amb els nostres fills/es adolescents que ens posen contra les cordes o ens fan pujar el nostre nivell d'estrès fins a límits inexplorats.
Sembla que no hi ha repte més gran que el de bregar amb els seus canvis d'humor, la seva habilitat per la confrontació, la seva desorientació ben sovint i la seva capacitat per fer aflorar les nostres pors més ancestrals.

En aquest cicle t´acompanyem en la descoberta de les tècniques bàsiques de Mindfulness o Atenció Plena. La seva pràctica regular ens ajuda a disminuir el nostre nivell d'estrès, a gestionar millor les emocions i mantenir més a ratlla les pors, a recuperar -més aviat que tard- una major claredat mental que ens permeti prendre
bones decisions i acompanyar els nostres fills i filles per aquesta etapa complexa, sense "morir en l'intent"!

La pràctica de l'Atenció Plena
Taller que ens introdueix a la pràctica de Mindfulness o Atenció Plena, validada com una tècnica efectiva per a la gestió de l'estrès, millorar les capacitats cognitives i alleujar o eliminar els símptomes físics i psicològics associats a l'estrès. Investigacions recents han demostrat que la pràctica regular de Mindfulness influeix en la plasticitat del cervell.
Mitjançant tècniques de neuroimatge s'han pogut veure canvis en àrees del cervell relacionades amb la regulació emocional, la por, l'estrès, l'aprenentatge, la memòria, l'autoconsciència, la introspecció i la empatia. L'Atenció Plena és una eina potent per al
benestar i la salut.

Objectius
Aquest cicle pretén introduir tècniques molt senzilles i pràctiques de Mindfulness per tal que puguin ser aplicades des del primer dia. Amb la pràctica inicial de Mindfulness s'obté més recursos per enfrontar l´estrès, millora la capacitat d´atenció i concentració, es guanya memòria i intuïció i s'obre la porta a una major intel·ligència emocional i major eficàcia en la presa de decisions i resolució de problemes quan s´avança més en l'entrenament.

Horaris

Centre per a Families amb Adolescents

Adreça:
C Sant Antoni Maria Claret, 64*78
Districte:
Gràcia
Barri:
El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova
Codi postal:
08025
Població:
Barcelona
On
Centre per a Families amb Adolescents
Quan
Del 19/10/2020 al 30/11/2020.

Telèfon

Informació:
932563560 o cita prèvia
Telèfon d'informació:
932563560

M'agrada 11

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix