Pantalla Barcelona

Tornar

Cinema. El cicle apropa als barris el millor cinema creat i produït a Barcelona i Catalunya.

Quatre documentals i cinc films de ficció seran l'eix vertebrador de la novena edició del cicle cinematogràfic Pantalla Barcelona, en el qual participaran onze equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona.

Els llargmetratges, que es projectaran fins al mes de març del 2023, tenen com a punt en comú que posen el focus en la ciutat amb una mirada crítica i social. Alguns d’aquests pel·lícules ja no estan disponibles al circuit de cinemes de Barcelona i és, per tant, una oportunitat única per tornar a veure aquests films en pantalla gran.

Podeu consultar el calendari de projeccions o bé descarregar-vos el programa.

A més de les projeccions, el Pantalla Barcelona proposa un programa d’activitats complementàries format per converses amb professionals del cinema i tallers oberts i gratuïts.

Les entrades es podran reservar al web de cada Centre Cívic.

Del 27 d’octubre de 2022 al 28 de març de 2023, onze equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona participen en la novena edició del cicle cinematogràfic Pantalla Barcelona, una edició que recupera el funcionament habitual prepandèmic.

La cartellera d’aquesta tardor, que es podrà veure durant cinc mesos, s’ha elaborat en col·laboració amb els centres participants i posa el focus en la ciutat, amb una mirada crítica i social. El cicle, que continua fent arribar als barris el millor cinema creat i produït a Barcelona i Catalunya, programa un seguit de pel·lícules que, en alguns casos, ja no estan disponibles al circuit de cinemes de Barcelona. És, per tant, una oportunitat única per tornar a veure aquests films en pantalla gran.

El Pantalla Barcelona amplia la reflexió més enllà de les projeccions i proposa un programa d’activitats complementàries format per converses amb professionals del cinema i tallers oberts a tota la ciutadania.

La cartellera d’aquesta tardor inclou nou films centrats en la vida a Barcelona i la seva gent, tot i que també ens trasllada a altres latituds per tractar temes universals, propis de les societats urbanes contemporànies.

Reflexionarem sobre la ciutat a través de quatre documentals: Cantando en las azoteas (Enric Ribes, Espanya, 2022), City for sale (Laura Álvarez, Espanya, 2018), Robin bank (Anna Giralt, Espanya, 2022) i Waiting for Barcelona (Juho-Pekka Tanskanen, Espanya, 2018), així com des de cinc films de ficció: El inconveniente (Bernabé Rico, Espanya, 2020), Ema (Pablo Larraín, Xile, 2019), Frederica Montseny, la dona que parla (Laura Mañá, Espanya, 2021), Las leyes de la frontera (Daniel Monzón, Espanya, 2021) i Los miserables (Ladj ly, França, 2019). En aquesta novena edició, onze equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona projectaran les noves pel·lícules del cicle. Són els mateixos on s’han pogut veure les últimes edicions: CC Ateneu Fort Pienc (l’Eixample), CC Can Basté (Nou Barris), CC Can Clariana Cultural (Sant Andreu), CC Casa Groga (Horta - Guinardó), CC La Sagrera - La Barraca (Sant Andreu), CC La Sedeta (Gràcia), CC Pati Llimona (Ciutat Vella), CC Trias i Peitx (les Corts), CC Vil·la Florida (Sarrià - Sant Gervasi), CC Zona Nord (Nou Barris) i l’ Auditori de Sant Martí (Sant Martí).

Teniu el Pantalla Barcelona ben a prop de casa! Les seixanta-una projeccions es complementaran amb un seguit de col·loquis i tallers, oberts i gratuïts, que ajudaran a aprofundir en els temes plantejats a través de les pel·lícules.

Les converses també seran una porta d’entrada al món del cinema sota el guiatge dels professionals que s’hi dediquen, mentre que els monogràfics serviran per posar en pràctica diversos àmbits de la creació audiovisual, com l’animació, la realització, el maquillatge i la crítica cinematogràfica.

Les entrades continuen sent gratuïtes i es poden reservar a través del web de cada centre cívic.

Consulteu el programa complet

Diferents centres cívics de Barcelona

Població:
Barcelona
On
Diferents centres cívics de Barcelona
Quan
Des de 27/10/2022 al 28/03/2023

Telèfon

Tel.:
932660043

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber