Cicle d'observacions amb telescopi i visites guiades nocturnes a l'Observatori Fabra

Tornar

Astronomia. Nits astronòmiques a Collserola tots els divendres i dissabtes fins a finals de maig.

L' Observatori Fabra de Barcelona, en plena serra de Collserola, porta des del 1904 estudiant el cosmos, el clima i els terratrèmols. 

Aquest cicle de visites ofereix la possibilitat de descobrir l'Observatori per dins, gaudir de les vistes de la ciutat des de l'exterior de la cúpula i observar els astres del cel nocturn barceloní a través del telescopi.

Observacions en divendres

Idioma: Català i Castellà

Inclou: Visita guiada al museu i la sala modernista [ sala d'actes] de l'Observatori Fabra, observació amb el telescopi i visita a l'exterior de la cúpula.

Observacions en dissabte

Idioma: Català, Castellà i Anglès

Inclou: Visita guiada al museu i a les sales de l'edifici modernista  [sala d'actes, sala de l'ullera meridiana i despatx] de l'Observatori Fabra; conferència, projecció d'un vídeo sobre astronomia, observació amb el telescopi, visita a l'exterior de la cúpula i copa de cava o suc de fruita.

Calendari d'observacions Octubre 2022 - Maig 2023

Horaris

L'Observatori Fabra de Barcelona s'aixeca imponent en la serra de Collserola des de 1904, any de la seva inauguració, i porta més de 100 anys estudiant el cosmos, el clima i els terratrèmols. Deixa't portar de la mà dels nostres guies i gaudeix de la visita a l'interior de l'edifici, aprenent tant la història de l'observatori com dels principals membres que van treballar i que van cuidar de l'Observatorori Fabra.

Tots els divendres i dissabtes a partir del 21 d'octubre de 2022 fins el 27 de maig 2023, podreu venir a conèixer l'Observatori Fabra, gaudir d'una conferència, de les vistes de Barcelona des de l'exterior de la cúpula i observar els astres a través del telescopi.

Observacions en divendres

Idioma: Català i Castellà

Inclou: Visita guiada al museu i sala modernista [ sala d'actes] del Observatori Fabra, observació amb el telescopi i visita a l'exterior de la cúpula.

Duració: 1h 30min

Preu

Adult: 15€

Infantil (fins a 12 anys): 7,50€


Observacions en dissabte

Idioma: Català, Castellà i Anglès

Inclou: Visita guiada al museu i a les sales de l'edifici modernista [sala d'actes, sala de l'ullera meridiana i despatx] del Observatori Fabra, conferència, projecció d'un video sobre astronomia, observació amb el telescopi, visita a l'exterior de la cúpula i copa de cava o suc de fruita.

Duració: 2h 30min

Preu

Adult: 25€

Infantil (fins a 12 anys): 12,50€


Podeu consultar aquí el calendari fins el mes de maig: www.sternalia.com/files/productos/6/calendario-observaciones

Observatori Fabra

Adreça:
Ctra Observatori Fabra, 27
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Població:
Barcelona
On
Observatori Fabra
Quan
Des de 21/10/2022 al 27/05/2023

Telèfon

Reserves:
697 864 262 dissabtes i festius, de 10 a 14 h
Reserves:
93 327 01 21 de dilluns a divendres, de 9 a 21 h
Tel.:
934175736

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber