Casal d'estiu 'Endinsa't al mon de l'art' per a infants i adolescents de 6 a 12 anys a l'espai Experimentem amb l'art

Tornar


Els Casals d'Estiu Endinsa't al món de l'art són la continuïtat de la nostra activitat educativa durant l'estiu. Una activitat de lleure on viure l'experiència del procés de creació a partir del joc i amb la incorporació d'activitats d'aigua i d'altres propostes lúdiques.

Els Casals d'Estiu es realitzen a l'espai EART. Un equipament privilegiat pel fet de situar-nos en un context educatiu i de creació, ja que compartim l'espai amb els 21 artistes i creadors que ocupen els 15 tallers de la residència d'artistes de l'espai EART. Un entorn idoni per a experimentar, per a imaginar i crear, per a desenvolupar la creativitat, l'esperit crític i la capacitat de transformar allò que ens envolta, des de l'acció, des de la pregunta constant i la recerca de noves perspectives.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre de Creació Experimentem amb l'Art.
Inscripcions a:
Centre de Creació Experimentem amb l'Art. Del 20 al 27 d'abril. El divendres 20 d'abril a les 11h es publicarà al web l'enllaç per accedir al formulari de preinscripció. No es tindran en compte les inscripcions que entrin abans de les 11h.

Centre de Creació Experimentem amb l'Art

Adreça:
C Torrijos, 68
Districte:
Gràcia
Barri:
La Vila de Gràcia
Codi postal:
08012
Població:
Barcelona
On
Centre de Creació Experimentem amb l'Art
Quan
Del 25/06/2018 al 27/07/2018.

Telèfon

Telèfon:
932171877
Fax:
932378506

Web

Web inscripcions:
experimentem.org

M'agrada 40

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix