Caminada a Horta-Guinardó

Tornar

Esports. L’1 i el 2 de maig arriba la segona proposta del cicle de caminades Barnatresc 2021.

L’1 i el 2 de maig arriba la segona proposta del cicle de caminades Barnatresc 2021. En aquesta ocasió serà pel districte d’Horta-Guinardó. Enguany el cicle presenta un nou format adaptat a la situació sanitària derivada de la pandèmia de la covid-19.

Així, d’una banda es manté la caminada senyalitzada, que es realitzarà els dies 1 i 2 de maig amb sortida a la plaça de Salvador Riera. El recorregut disposarà dels habituals indicadors de les caminades Barnatresc, però no hi haurà controls de sortida ni d’arribada ni serveis, i es podrà fer tantes vegades com es vulgui durant el cap de setmana.

D’altra banda, hi haurà l’opció de fer la caminada virtual a partir del 3 de maig i durant les dues setmanes següents a la convocatòria presencial. Tot i no tenir senyalització física, les persones que participin en aquest format podran seguir el recorregut mitjançant l’aplicació mòbil Barnatresc Virtual, i puntuarà per a l’obtenció de pins.

Horaris

Els propers 1 i 2 de maig arriba la segona proposta del cicle de caminades Barnatresc 2021. En aquesta ocasió, serà pel districte d’Horta-Guinardó. Enguany el cicle presenta un nou format adaptat a la situació sanitària derivada de la pandèmia de la covid-19.

Així, per una banda, es manté la caminada senyalitzada, que es realitzarà els dies 1 i 2 de maig amb sortida a la Plaça Salvador Riera. Aquest format comptarà amb un recorregut amb els habituals indicadors de les caminades Barnatresc, però sense controls de sortida, d’arribada ni serveis, i que es podrà fer tantes vegades com es desitgi durant el cap de setmana.

Per altra banda, hi haurà l’opció de fer la caminada virtual del 3 al 16 de maig i durant les dues setmanes següents a la convocatòria presencial. Tot i no tenir senyalització física, les persones que participin en aquest format podran seguir el recorregut mitjançant l’aplicació mòbil Barnatresc Virtual i puntuarà per a l’obtenció de pins.

ATENCIÓ: Cal tenir en compte que la realització d'aquestes activitats es fa per compte i risc i sota la responsabilitat exclusiva del participant i que cal respectar en tot moment les disposicions de les autoritats sanitàries, que les podeu consultar directament a través del PROCICAT.

Fitxa tècnica

(Cal tenir el carnet de Barnatresc)

Inici i final: Plaça Salvador Riera (Metro L4 Guinardó - Hospital de Sant Pau). 

Distancia aproximada: 8,500 km.

Durada aproximada: 3:00 h.

Desnivells: de pujada 200 m de baixada 200 m.

Itinerari: Pl. Salvador Riera Mas Guinardó (1), c. Maspons i Labrós, c. Sales i Ferré, c. Ercilla, c. Camil Oliveras, c. l’Arc de Sant Martí, c. Gallecs, c. Juan Manen, c. Pedrell, Sant Antoni de Pàdua (2), c. Mas Pujol, c. la Verema, c. Canonge Almera, c. Peris i Mencheta, Baixada de Can Mateu, c. Llobregós, Torrent del Carmel, c. Agudells, rbla. Carmel, Túnel de la Rovira (3) , c. Arbós, c. Passarell, c. Queixans, c. Conca de Tremp, santuari del Carmel (4), c. Gran Vista, Carretera del Carmel, c. Mühlberg, escales al carrer Panorama, c. Sant Joan de les Abadesses, parc del Guinardó (5), Mirador del Nen de la Rutlla, Mirador del Parc del Guinardó, c. Francisco Alegre, ptg. pistes poliesportives, c. Tenerife, pl. Pedreres de Can Baró, c. Torre Dulac, pl. Can Baró, av. Can Baró, c. Pablo Sáez de Barés, pl. Sanllehy, c. Sardenya, rda. Guinardó, pl. d’Alfons X el Savi, parc de les Aigües (6), rda. Guinardó, Jardins Pla i Armengol, Torrent d’en Melis, av. Mare de Déu de Montserrat, c. la Bisbal i pl. de Salvador Riera Mas Guinardó (7).

Diferents carrers Horta - Guinardó

Adreça:
Pl Salvador Riera, 1
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
el Guinardó
Població:
Barcelona
On
Diferents carrers Horta - Guinardó
Quan
Des de 01/05/2021 al 16/05/2021

Telèfon

Informació:
616 672 173 del dilluns al divendres, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores.

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix