Calendari d'obertura de comerços en diumenges i dies festius 2021

Tornar

Les competències en matèria de regulació d'horaris comercials estan atribuïdes actualment, pel que fa a Catalunya, tant a l´Estat com a la Generalitat de Catalunya.

La Generalitat regula els horaris comercials mitjançant la llei 18/2017, de l'1 d'agost, de comerç, serveis i fires, en el seu títol IV.

Zona turística d'obertura comercial

Per Resolució de la Directora General de Comerç de la Generalitat de 25 d´abril de 2016 s´aprova la sol·licitud d'aquest Ajuntament de modificar la Resolució de 10 de juliol de 2014, per la qual es qualifiquen diverses zones del terme municipal de Barcelona com a turístiques a efectes d´horaris comercials.

Els establiments comercials ubicats a la zona qualificada com a turística podran obrir els diumenges, en la franja horària compresa entre les 12 h i les 20 hores, en els períodes compresos entre els dies 5 i 24 de maig, ambdós inclosos, i entre els dies 1 i 14 d´octubre, ambdós inclosos.

Afecta als horaris d'establiments comercials ubicats en els següents barris, així com a les dues voreres dels carrers que marquin els seus límits fronterers:

- Ciutat Vella: El Raval; El barri Gòtic; La Barceloneta i St Pere, Sta Caterina, La Ribera

.- Eixample: El Fort Pienc; La Sagrada Família; La Dreta de l´Eixample; L´Antiga Esquerra de l´Eixample; La Nova Esquerra de l´Eixample i Sant Antoni.

- Sants-Montjuïc: El Poble-sec; Hostafrancs i Sants.

- Gràcia: La Salut; La Vila de Gràcia i El Camp d´en Grassot i Gràcia Nova

- Sant Martí: El Camp de l´Arpa del Clot

Podeu consultar aquí la informació sobre la normativa d'horaris comercials i altres enllaços relacionats

Horaris

Altres

Organitzat per:
Departament d'Empresa i Treball.

Establiments comercials

Districte:
Ciutat Vella
Població:
Barcelona
On
Establiments comercials
Quan
Des de 03/01/2021 al 19/12/2021

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix