BCNegra a les Biblioteques de Barcelona: Club de lectura virtual

Tornar

Les sessions seràn en línia a través de l'aplicació Tellfy

Biblioteques de Barcelona ofereix un club de lectura virtual a través de Tellfy entorn del llibre "El fill del xofer", de Jordi Amat, que reconstrueix la vida i la carrera del periodista Alfons Quintà.

El club de lectura començarà el dijous 28 de gener, i durant quatre setmanes Rafa Burgos, periodista i historiador, aportarà informació que permetrà una lectura augmentada de l´obra. La interacció es farà a través de Tellfy, una aplicació de missatgeria instantània, i inclourà una sessió final de comentari del llibre, el dijous 25 de febrer, a les 19.00 h, amb la participació de Jordi Amat.

Per participar-hi, cal disposar d´un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta) i seguir els passos següents:- Instal·leu Tellfy en el dispositiu mòbil i doneu-vos-hi d´alta com a usuaris.- Sol·liciteu l´admissió al club a través de l'enllaç: http://tfy.to/bibliotequesbarcelona/elfilldelxofer-Recordeu que les places són limitades.- Un cop dins del club, agafeu el llibre en préstec en format digital (els documents són d' eBiblio).

Horaris

Adreça:
C Rambla, 88
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
Quan
Des de 28/01/2021 al 25/02/2021

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix