Àrea sòcio-esportiva

Tornar


Correspon a tota la superfície viària de la meitat nord de la plaça, des de l´avinguda Meridiana fins a la Diagonal, que es tanca a la circulació de vehicles i es transforma en eix de circulació principal per a vianants i ciclistes.

Acollirà zones per a la pràctica d´esports i esdeveniments ciutadans ja que s´hi preveuen àrees de jocs i zones d´estada. Tota aquesta zona comptarà amb recobriments amb paviments renaturalitzats, i plantació d´espècies vegetals que dibuixaran franges verdes, i d´arbres en tests.

Les obres d´urbanització provisional preveuen donar continuïtat a les voreres, garantint el tancament físic dels vehicles i eliminant els passos provisionals sorgits en la fase de deconstrucció de l´anella, amb guals per a l´accés a serveis i veïnat. S´incorporen nous punts d´enllumenat per completar les instal·lacions ja existents a fi de garantir l´enllumenat als nous espais destinats a zones de pas, espais d´estada i lleure, d´ús exclusiu per a vianants.

Tots els elements de mobiliari urbà es conserven i se n´incorporen de nous per a completar l´urbanització de la zona. S´incorporen nous bancs, noves papereres i noves fonts de beure. Es retiraran tots els semàfors, parquímetres i senyalització vertical existent, donat que l´àmbit queda tancat al trànsit de vehicles. S´ubicaran dues guinguetes que funcionaran com a ludoteca i com a bar, que comptaran amb pèrgola. Respecte a la jardineria, es conservarà tot l´arbrat existent i s´afegiran nous exemplars d´arbres, en contenidor.

S´incorporen 4 noves àrees de joc infantil (tres per nens entre 6-12 anys i una per a nens menors de 5 anys) i s´amplia l´àrea existent per a nens petits ubicada a la cantonada del carrer de Los Castillejos amb Diagonal amb un joc nou. També s´incorporaran jocs de tennis taula i de Futtoc, elements d´estiraments i gimnàstica suau, dues pistes d´atletisme, una pista poliesportiva i dues de voleibol, així com un joc d´escacs de grans dimensions.

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 15
Districte:
Eixample
Barri:
La Sagrada Família
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
Adreça
Pl Glòries Catalanes, 15

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber

Comparteix