Africa Moment

Tornar

Fires. Del 5 al 15 de desembre torna l’Africa Moment.

Africa Moment organitza a la ciutat la primera trobada internacional d’arts escèniques de l’Àfrica contemporània. Amb la dansa com a fil conductor, es volen generar espais de creació i reflexió a través del cos per dignificar, visibilitzar i posicionar la creació africana en el mercat de l’art contemporani nacional i internacional.

Aquest any serà la tercera edició d’aquest esdeveniment, que es durà a terme a la ciutat de Barcelona del 5 al 15 de desembre. Durant deu dies tindran lloc diverses accions en diferents punts clau de la ciutat.

Horaris


AFRICA MOMENT organitza la primera trobada internacional d'arts escèniques de l'Àfrica contemporània. amb la dansa com a fil conductor, es pretén generar espais de creació i reflexió a través de el cos, per a la dignificació, visibilització i posicionament de la creació africana dins el mercat d'art contemporani nacional i internacional.

Aquest any serà la tercera edició i es durà a terme a la ciutat de barcelona del 5 a 15 de desembre de 2019. durant deu dies tindran lloc diverses accions en diferents punts clau de la ciutat. a través de diferents moments sensorials i d'experiència | veure · imaginar · sentir · crear · estar | es pretén visibilitzar la creació contemporània africana entre diferents públics de la ciutat, posar al mapa el treball dels creadors africans, i de la diàspora africana o no africans que treballen amb Àfrica; a més de provocar espais de coneixement, creació, diàleg i intercanvi entre els assistents.

La tercera edició d'àfrica Moment se centrarà en la tasca que té l'artista per-amb la seva comunitat. una crida a realitzar processos d'investigació, de creació, de pensament, de diàleg en comunitat. convidem a artistes que tenen un treball especial, precís, cura i prolongat amb comunitats afro, amb pobles originaris, artistes que realitzen el treball de recerca, pensament, creació a través de la pràctica artística. en aquesta edició a més com a novetat estaran en residència artística al graner els artistes nemecio Berrio (Colòmbia) i tamia Guayasamin (equador) de l'24 de novembre a l'15 de desembre.

Aquest pretén ser un acostament a l'Àfrica d'avui; una àfrica diversa, contemporània, plural, que es troba tant en la diàspora com en els afrodescendent; aquella que neix allà i aquí, que batega i inspira.

Programa complet

Diferents espais de la ciutat

Adreça:
C Lleida, 59
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Diferents espais de la ciutat
Quan
Del 05/12/2019 al 15/12/2019.

M'agrada 9

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix