Activitats obertes al Zoo de Barcelona per Nadal

Tornar


Els dies de vacances de nadal fem activitats obertes per als nostres visitants incloses en el preu de l´entrada. Tria les que t´interessin més entre les que anem proposant!

Observació de dofins
Tots els dies, el Delfinari obre les seves portes perquè els visitants puguin observar els dofins mulars del Zoo i com els seus cuidadors en tenen cura i els entrenen perquè es mantinguin sans i actius. Una locució especial explica quines són les característiques principals d'aquests mamífers aquàtics, de què s´alimenten, com es comuniquen i què podem fer per protegir els ecosistemes marins i preservar aquests animals tan estimats pel públic i tota la resta de sers vius que habiten a mars i oceans.

Lloc: Delfinari
Aforament limitat

Espai Life tritó del Montseny
La Diputació de Barcelona, la de Girona, la Generalitat de Catalunya, Forestal catalana i el Zoo de Barcelona, estem treballant conjuntament en un projecte Life atorgat per la Unió Europea, el "Projecte Life Natura 2000 (LIFE15NAT/ES/000757): Tritó del Montseny". L´objectiu és preservar aquest petit amfibi, l´únic vertebrat endèmic de Catalunya (viu exclusivament al massís del Monseny!) i un dels amfibis més amenaçats de l´Europa occidental. Entre altres accions, el seu programa de recuperació preveu millorar l´entorn natural, fer-ne cria en captivitat per garantir la repoblació i l´expansió de l´èspècie al seu hàbitat, i també fer tasques de sensibilització perquè tothom conegui el nostre tritó del Montseny i la seva situació.

El seu nou Espai del Zoo està dedicat a l´educació, la recerca i la cria en captivitat per a la reintroducció. Vine a veure com és, què menja, com viu i què hem de fer per assegurar la supervivència d´aquesta petita joia del Montseny!

Lloc: Espai Tritó del Montseny

Places limitades

L'entrenament dels elefants
Vols veure com entrenem la Susi, la Yoyo i la Bully per poder-les cuidar millor?

Els caps de setmana i festius s´anuncia per megafonia una o dues sessions d´entrenament d´elefants per part dels cuidadors a la seva instal·lació.

A través d´una tanca especial d´entrenament, els cuidadors, especialitzats en l´atenció de les elefantes del Zoo, els fan treure les potes, trompa i orelles, per poder fer-los la pedicura --molt important per al seu benestar--, o per poder extreure mostres per a analítiques amb facilitat i sense que s´estressin sempre que calgui. A més, aquest exercici és molt bo per als animals i els encanta! Tot un espectacle!

De vegades hem d´anul·lar algunes activitats per necessitats dels animals o si alguna incidència o raó tècnica ens hi obliga.

Horari: S'anuncien les sessions per megafonia

Donem menjar als pingüins
Tots els matins s´anuncia per megafonia que els cuidadors estan a punt de donar el menjar als pingüins a la seva instal·lació.

A l´hora de menjar, els cuidadors de les aus s´acosten a la instal·lació dels pingüins amb les galledes plenes de peix de primera qualitat. Amb passes maldestres o bussejades impecables, els pingüins corren i neden cap al menjar. Tot són salts, moviment d´aletes i becs àvids per no perdre´s la racció de peixet!

Horaris: Anunciarem les sessions per megafonia

Horaris

Altres

Organitzat per:
Zoo de Barcelona.
Se celebra a:
Zoo de Barcelona.

Zoo de Barcelona

Adreça:
Parc Ciutadella, 0
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Zoo de Barcelona
Quan
Del 21/12/2019 al 06/01/2020.

Telèfon

Informació:
937065656
Centraleta:
932256780
#:
932256787 Departament d'Educació

M'agrada 10

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix