Acció formativa 'Ajudant de cuiner/a'

Tornar


Capacitació per a executar operacions d'aprovisionament i elaboracions culinàries elementals.

Data d´inici curs: Dimecres 25 de setembre de 2019.
Data de finalització: Dijous 19 de desembre de 2019.

Programa:
1. Context laboral i perfil professional: 1 hora.
2. Seguretat i higiene en el treball i prevenció de riscos laborals: 5 hores.
3. Manipulació d´aliments / higiene alimentaria: 5 hores.
4. Competències transversals: 100 hores.
5. Competències tècniques: 97 hores.
6. Competències tecnològiques bàsiques: 10 hores.
7. Empreneduria: 2 hores.
8. Pràctiques professionals no laborals: 80 hores.

Per a participar en la selecció cal aportar: DNI o NIE en vigor i Currículum Vitae actualitzat.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Colectic SCCL.
Se celebra a:
ARED Fundació per a la Reinserció de Dones.

ARED Fundació per a la Reinserció de Dones

Adreça:
C Zamora, 103*105
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08018
Població:
Barcelona
On
ARED Fundació per a la Reinserció de Dones
Quan
Del 17/09/2019 al 19/12/2019.

Telèfon

Telèfon:
933513865
Fax:
934851507

M'agrada 5

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix