28è Concurs del cartell de la Festa Major de Gràcia - 2021

Tornar

Els cartells es poden presentar entre el 15 de febrer i el 12 de març. El 17 de març es donaran a conèixer les 15 obres que passaran a la segona fase del concurs.

El concurs està obert a tothom que hi vulgui participar de manera individual o col·lectiva presentant una única obra original i inèdita. El premi és de 2.000 €.

Les il·lustracions es poden fer en qualsevol estil o tècnica que permeti reproduir la foto i imprimir-la a quatre colors. El disseny del cartell haurà d’incloure obligatòriament almenys un detall que evoqui la feina veïnal de les comissions de festes.

El format del cartell haurà de ser de 42 x 26 cm d’ample i haurà d’incloure el text ‘Festa Major de Gràcia. Del 15 al 21 d’agost de 2021’.

Les obres es podran presentar entre el 15 de febrer i el 12 de març (ambdós inclosos). Es comunicaran les propostes rebudes i s’escolliran les 15 obres que passaran a la segona fase del concurs. Els cartells admesos es publicaran al web de la Fundació Festa Major el 17 de març.

Les persones que passin a la segona fase hauran de presentar una proposta de disseny de samarreta entre el 18 i 24 de març. Hi ha llibertat creativa sempre que es relacioni una imatge amb l’altra i aparegui el text de ‘Festa Major de Gràcia. Del 15 al 21 d’agost de 2021’. Es poden presentar un màxim de tres propostes de samarreta per disseny.

Les persones que formen el jurat cada any són diferents: a la primera fase estarà format per dues persones del camp del disseny i una persona de les comissions de festes i a la segona fase, per una del camp del disseny i dues provinents de les comissions de festes.

L’obra haurà de presentar-se en format digital a través del web: www.festamajordegracia.cat

També hi haurà l’opció de fer la inscripció presencialment l’Espai Albert Musons (c/Alzina, 9) els dilluns, de 16 a 20 h.

En aquest enllaç trobareu tota la informació sobre les bases del concurs.

Horaris

Fundació Privada Festa Major de Gràcia

Adreça:
C Alzina, 9
Districte:
Gràcia
Barri:
la Vila de Gràcia
Població:
Barcelona
On
Fundació Privada Festa Major de Gràcia
Quan
Des de 15/02/2021 al 12/03/2021

Telèfon

Tel.:
934593080
Fax:
932076380

Web

Web inscripcions:
http://www.festamajordegracia.cat

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix