Cursa de Bombers de Barcelona

Tornar

La cursa prevista pel 27 d'octubre es trasllada al diumenge 1 de desembre, degut a la confluència d'esdeveniments d'alta ocupació a la via pública

Esports. Torna la prova de 10 quilòmetres més popular de la ciutat.

La Cursa Bombers de Barcelona és una oportunitat única per córrer al costat dels bombers, uns dels cossos més estimats per la ciutadania.

La Cursa de Bombers de Barcelona és una gran festa de l’esport. Milers i milers de persones hi han participat durant els seus vint anys d’història.

El mínim d’edat per participar-hi és de 16 anys. Les persones de menys de 18 anys (16-17 anys) hauran de ser autoritzades pels tutors legals.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Institut Barcelona Esports. I Bombers de Barcelona


Nova data:
A totes les persones ja inscrites per al 27 d'octubre, la inscripció tindrà validesa i no cal fer cap gestió. Qui no pugui assistir a la Cursa en la nova data, es podrà sol·licitar la devolució de la inscripció enviant un email a info@cursadebombers.barcelona, fins al dimarts 5 de novembre (inclòs)


La Cursa Bombers de Barcelona és la prova de 10 quilòmetres més popular de la ciutat. Els seus principals protagonistes, els bombers, són uns dels cossos més estimats per la ciutadania i córrer al seu costat és una oportunitat única.

Són milers i milers les persones que hi han participat durant els seus 20 anys d´història. La Cursa Bombers de Barcelona es caracteritza per ser una gran festa de l´esport, una jornada de running amb amics i amigues.

Reglament
La prova està oberta a tots els ciutadans. El mínim d'edat per participar a la prova és de 16 anys. Els menors de 18 anys (16-17 anys) hauran d'estar autoritzats pels tutors legals.

Distància: 10 km. Homologada per la RFEA.

Fira del corredor
La Fira del Corredor de la Cursa Bombers 2019 estarà ubicada al Mercat de la Sagrada Família. (c. Provença 479-461)
Tots els inscrits hauran de passar-hi per a recollir el seu dorsal. A més, també podran recollir la samarreta commemorativa de la prova i la bossa del corredor amb alguns obsequis de col·laboradors.

Recollida del dorsal, xip i samarreta
Per a recollir el material és obligatori la presentació del DNI o passaport juntament amb el mail de confirmació d'inscripció.
En cas de no poder-hi anar, una altra persona ho podrà fer en nom teu amb una fotocòpia del dni i el comprovant d'inscripció.
Podràs recollir-ho en l'horari que has seleccionat en el moment de fer la teva inscripció.

Dies: 28, 29 i 30 novembre 2019 (Horaris per determinar)

En cap cas s'entregaran dorsals el mateix dia de la cursa.

Recorregut:
9:00h / Avinguda Marquès de l'Argentera.
Avinguda Marques de l´Argentera - Pla de Palau - Passeig Isabel II - Passeig Colom - Monument a Colom - Passeig Josep Carner - Avinguda del Paral·lel - Carrer Floridablanca - Carrer Urgell - Gran Via de les Corts Catalanes - Plaça Tetuan - Gran Via de les Corts Catalanes - Carrer de la Marina - Carrer Ausias Marc - Passeig de Sant Joan - Ronda Sant Pere - Plaça Urquinaona - Via Laietana - Plaça Antoni Lopez - Passeig Isabel II - Pla del Palau - Avinguda Marquès de l´Argentera (meta).

Recorregut per la ciutat

Adreça:
Av Marquès de l'Argentera, 6
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Recorregut per la ciutat
Quan
01/12/2019

M'agrada 360

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix