'Maremar'

Tornar

Espectacle prorrogat

Espectacles. Dagoll Dagom presenta al Poliorama aquesta obra basada en 'Pèricles, príncep de Tir', de William Shakespeare.

‘Maremar’ és la història de Pèricles, un jove príncep que, fugint d’un cruel dictador, recorre la Mediterrània. Durant les seves aventures s’enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindrà una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta fa naufragar l’embarcació i la família quedarà separada.

Maremar és la història d’un pare, una mare i una filla que lluiten per retrobar-se, una de tantes històries en què la crueltat de la guerra separa famílies. Una metàfora sobre la vida explicada amb un viatge a través del mar. Amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Poliorama.


Basada en Pèricles, Príncep de Tir, de William Shakespeare.

Maremar és la història de Pèricles, un jove príncep que, fugint d'un cruel dictador, recórre la Mediterrània. Durant les seves aventures, s'enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindran una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta fa naufragar la seva embarcació, i la família quedarà separada.

Maremar és la història d'un pare, una mare i una filla que lluiten per a retrobar-se, una de tantes històries en que la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar. Amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluis Llach.

Fitxa artística:

Adaptació de l´obra Pèricles, Príncep de Tir de William Shakespeare
A partir de la traducció de Salvador Oliva
Inspirat en la música i lletres de Lluís Llach
Direcció - Joan Lluís Bozzo
Direcció musical, arranjaments i noves creacions - Andreu Gallén
Direcció coreogràfica - Ariadna Peya
Dramatúrgia - Jofre Borràs, Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella, Andreu Gallén, Miquel Periel i Ariadna Peya

Teatre Poliorama

Adreça:
La Rambla, 115
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Teatre Poliorama
Quan
Del 14/11/2019 al 12/01/2020.

Telèfon

#:
933177599

M'agrada 30

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix