'A taula!' Cicle de cultura i gastronomia: Taller virtual 'El peix blau'

Tornar


Tallerista: Anna Bozzano,
d'el Peix al Plat
El seitó, la sardina i el bonítol són tres de les espècies de peix blau més consumides i pescades de les costes catalanes. Deixa´t sorprendre per les seves qualitats gastronòmiques i beneficia´t de
les proteïnes, vitamines i minerals que contenen a la vegada que aprens a consumir-los de manera responsable amb el medi ambient.

Horaris

Altres

Inscripcions a:
Centre Cívic El Sortidor. Inscripcions online a partir del 4 de setembre a les 8h, presencials de dill a div de 9h a 21h.Els tallers de la secció LAula del Gurmet es realitzaran de manera virtual, mitjançant una plataforma en línia
Se celebra a:
Centre Cívic El Sortidor.

Mitjançant una plataforma en línia

Adreça:
Pl Sortidor, 12
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Mitjançant una plataforma en línia
Quan
Del 29/10/2020 al 29/11/2020.

M'agrada 1

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix