XXXV Premi 8 de Març - Maria Aurèlia Capmany '24 hores al dia, 365 dies l'any - Democratitzem les cures'

Tornar

L´Ajuntament de Barcelona commemora el dia 8 de març, declaratDia Internacional de les Dones per l´ONU, amb la convocatòria del premi 8 de Març - Maria Aurèlia Capmany, dedicat cada any a un tema monogràf.

Amb el lema "Les dones sostenim el món", el moviment feminista a escala global fa anys que posa de manifest una de les grans contradiccions del sistema econòmic liberal i capitalista: la divisió entre l´economia anomenada productiva i totes les tasques fonamentals per sostenir la vida humana que continuen invisibles i no remunerades, així com la gran injustícia que suposa que es dipositi gairebé tota la responsabilitat de la cura sobre les espatlles de les dones, especialment les dones pobres i d´origen migrant. A la convocatòria poden presentar un projecte les persones físiques, els grups, les associacions o altres entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Barcelona. Les entitats han de tenir la seu a la ciutat de Barcelona. En el cas de grups que no estiguin formalitzats jurídicament i que estiguin integrats només per persones físiques, cal que la persona que actuï com a representant del grup estigui empadronada a la ciutat de Barcelona. La convocatòria tindrà dos premis:

Un premi de 15.000 euros al millor projecte segons la decisió del jurat.

Un premi de 3.000 euros al millor projecte escollit per votació popular del públic assistent a l´acte de lliurament del premi.

Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

Altres

Se celebra a:
Saló de Cent.

Ajuntament de Barcelona - Saló de Cent

Adreça:
Pl Sant Jaume, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Ajuntament de Barcelona - Saló de Cent
Quan
Des de 18/02/2021 al 17/03/2021

Telèfon

Tel.:
934027389
Tel.:
934027364
Tel.:
934027349

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix