XV Cicle d'Aperitius Musicals Matinals al porxo de La Sedeta: Concerts matinals a la plaça de La Sedeta

Tornar


Programació:

29 de setembre, 12.30 h
"El Blues de la Comedia". Txus Blues (veu, harmònica i ukelele) i Jose Bluefingers (guitarra i cors).
Després de més de quinze anys tocant per tot l'estat, i amb sis discos publicats, aquest duo ha aconseguit crear un estil propi i molt particular. A més de les seves composicions pròpies, reconverteixen estàndards del blues, rock o qualsevol altre estil a un format que parteix del blues acústic per atrevir-se amb tangos, narcocorridos o qualsevol cosa que se'ls acudeixi, tot transformant, amb molt enginy, unes lletres (en castellà) que desprenen ironia, un sentit de l'humor que t'arrenca des del somriure còmplice a la franca rialla.
Que els seus concerts es converteixen en una autèntica festa ho han pogut comprovar els festivals de blues més pretigiosos: Cazorla, Hondarribia, Cerdanyola, Benicàssim, Roses, Antequera i un llargíssim etcètera.

6 d'octubre, 12.30 h
"The Blues Prisoners". Sergio Giunta (guitarra i veus) i Lluís Soto (harmònica i veu).
Any 1980, Centre Penitenciari de Joliet (Illinois, USA). Durant un famós concert de The Blues Brothers, dos presos s'escapen del centre, aprofitant la confusió que s'origina quan tots els interns es posen a ballar frenèticament al ritme de "Jailhouse Rock". Actualment els dos fugitius encara estan en cerca i captura i qualsevol dia us els podeu trobar en algún lloc i podeu acabar com ells, convertits en uns presoners... del blues!

20 d'octubre, 12.30 h
"Rencontre. REQI". Rémi Meurice (saxos alt i soprano, composicions), Emilio Martín (contrabaix), Jordi Pallares (bateria) i Iago Aguado (guitarra).
La paraula "rencontre" ve del francès i significa trobada. Evoca l'apropament de persones, cultures, genères musicals, en un món en constant moviment. D'acord amb aquesta filosofia, Rémi Maurice, el compositor de l'àlbum, i el quartet REQI ens presenten els deu temes originals del projecte Rencontre. Durant tot el concert el quartet buscarà una trobada constant, deixant al mateix temps un espai per a l'expressió musical de cadascun d'ells, creant sorpreses i emoció al llarg de les interpretacions. També és una cerca cap el món interior del compositor i per establir un diàleg entre el quartet i el públic. Rencontre, un projecte de sonoritat moderna, amb un peu a la tradició i un altre als orígens del jazz.

27 d'octubre, 12.30 h
"Marta & Johnny". Johnny Big Stone (guitarra acústica, ressonador i veu) i Sweet Marta (harmònica, washboard i veu).
Aquest duo acústic de blues i música tradicional americana ens traslladaran a finals del segle XIX, a través de cançons dels esclaus afroamericans que ens parlen dels seus problemes socials i personals amb melancolia. Delta blues, Piedmont blues i Old time country són alguns dels estils que toquen Marta i Johnny, interpretant obres de Jazz Guillum, Reverend Gary davis, Blind Lemon Jefferson, Blind Blake... Un concert que no et pots perdre!

3 de novembre, 12.30 h
"The Teasers". Tina Masawi (veu), Jose Azul (guitarra i veu) i Joan Pau Cumellas (harmònica).
Un trio acústic comandat per Jose Azul, productor musical que domina tots els pals del blues, al que s'uneix Tina Masawi, guanyadora del premi a la millor cantant musical a Zimbàbue, que ens transporta genuïnament als orígens de la música negre, i Joan Pau Cumellas, un dels harmonistes més destacats del nostre país i que completa el repertori aportant la seva inspiració i virtuosisme. The Teasers ha actuat en multitud de festivals i esdeveniments internacionals amb molt d'èxit. En aquest concert ens oferiran una revisió de clàssics de blues en un format càlid de plena connexió amb el públic.

Horaris

Altres

Hi col.labora:
Coordinadora de Grups de Rock La Sedeta.
Organitzat per:
Centre Cívic La Sedeta.
Hi col.labora:
Centre Cívic La Sedeta.
Se celebra a:
Centre Cívic La Sedeta.

A la Plaça de La Sedeta

Adreça:
Jard Sedeta, 0
Districte:
Gràcia
Barri:
El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova
Codi postal:
08025
Població:
Barcelona
On
A la Plaça de La Sedeta
Quan
Del 29/09/2018 al 03/11/2018.

M'agrada 14

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix