Xerrada 'Literatura i psicoanàlisi: migracions'

Tornar

Les migracions, voluntàries o forçoses, configuren el nostre món.La globalització, el liberalisme econòmic, el desplaçament del capital i la revolució tecnològica han estimulat nous processos migratoris de caràcter internacional.

Des del camp que ens ocupa, la psicoanàlisi, aporta també testimonis sobre les conseqüències subjectives de les migracions i les diverses formes en què aquesta experiència pot afectar-nos: ruptura traumàtica, pèrdua dels llaços afectius i identitaris, angoixa aguda, nostàlgia i estats melancòlics a causa del lloc perdut, fenòmens segregatius, etc.La Biblioteca del Campo Freudiano de Barcelona organitza aquest cicle de tres trobades i conversa amb escriptors, periodistes i psicoanalistes sobre aquest tema d'absoluta vigència. Cicle coordinat per l'Alejandro Velázquez, membre de l'ELP-AMP.En aquesta sessió comentarem La invasión del pueblo del espíritu, de Juan Pablo Villalobos. L'escriptor conversarà amb Daniel Cena, director de la CdC-ELP.

En aquesta sessió comentarem El xinès, de Henning Mankell. El periodista Bru Rovira conversarà amb el president del la Biblioteca del Campo Freudiano de Barcelona, Francesc Vilà. Presenta l'Alejandro Velázquez.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Biblioteca Jaume Fuster.
Hi col.labora:
Biblioteca Campo Freudiano.

Biblioteca Jaume Fuster

Adreça:
Plaça de Lesseps, 20*22
Districte:
Gràcia
Barri:
Vallcarca i els Penitents
Població:
Barcelona
On
Biblioteca Jaume Fuster
Quan
Des de 27/09/2021 al 20/12/2021

Telèfon

Tel.:
933684564
Fax:
933684565

Web

Web inscripcions:
https://b.barcelona.jf@diba.cat

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix