World Press Photo 2023

Tornar

Fotoperiodisme. La mostra internacional exposa les millors fotografies de l’any en l’àmbit fotoperiodístic.

Photographic Social Vision organitza per dinovena vegada l’exposició més reconeguda en l’àmbit del fotoperiodisme a escala mundial.

La mostra reuneix les fotografies i les produccions multimèdia guanyadores del concurs World Press Photo 2023, incloent-hi totes les guanyadores regionals, de les quals el concurs destaca quatre guanyadores globals.

Des de l'edició anterior, el concurs aposta per un model territorial, que divideix el món en sis regions per assegurar una major representació i diversitat d'autors i històries. A més, s'han eliminat les limitacions temàtiques d'anteriors edicions i s'han creat noves categories centrades en el format: Fotografies Individuals, Reportatges Fotogràfics, Projectes de Llarga Durada i Format Obert.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala d'Exposicions.
Hi col.labora:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Exposició organitzada per la Fundació Photographic Social Vision

Photographic Social Vision organitza per dinovena vegada l’exposició més reconeguda en l’àmbit del fotoperiodisme a escala mundial. La mostra reuneix les fotografies i les produccions multimèdia guanyadores del concurs World Press Photo 2023, incloent-hi totes les guanyadores regionals, de les quals el concurs destaca quatre guanyadores globals.

L’exposició mostra treballs, majoritàriament inèdits al nostre país, escollits per la seva qualitat visual i que ofereixen diversos punts de vista sobre l’actualitat. Mirades múltiples i panoràmiques que conviden a la reflexió, especialment enriquida en les visites guiades.

La mostra reuneix les fotografies i les produccions multimèdia guanyadores del concurs World Press Photo 2023, incloent-hi totes les guanyadores regionals, de les quals el concurs destaca quatre guanyadores globals.

Des de l'edició anterior, el concurs de fotoperiodisme més prestigiós del món aposta per un model territorial, que divideix el món en sis regions per assegurar una major representació i diversitat d'autors i històries. A més, s'han eliminat les limitacions temàtiques d'anteriors edicions i s'han creat noves categories centrades en el format: Fotografies Individuals, Reportatges Fotogràfics, Projectes de Llarga Durada i Format Obert.

La Fundació Photographic Social Vision millora l’experiència expositiva amb la proposta de visites comentades i altres activitats paral·leles per generar debat sobre el valor i els reptes del fotoperiodisme i aprofundir en les temàtiques dels projectes guanyadors.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - Sala d'Exposicions

Adreça:
Carrer de Montalegre, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - Sala d'Exposicions
Quan
Des de 10/11/2023 al 17/12/2023

Telèfon

Tel.:
933064100
Fax:
933064101

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber