Viviu la por al Tibidabo

Tornar

Espectacles. El Tibidabo estrena un espectacle de terror, ‘La profecia’.

La por torna aquest octubre al Parc d’Atraccions Tibidabo amb un nou espectacle, La profecia, a càrrec de les actrius i els actors del famós Hotel Krüeger. El xou, en lloc de limitar-se al format d’una representació, esdevé una experiència que comença dins l’Hotel Krüeger durant el seu horari d’obertura (de 13.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores) i s’acaba amb un espectacle a la plaça dels Somnis, a les 20.15 hores (el 3 de novembre, a les 19.15 hores).

Un aquelarre de bruixes regentarà, fins al 3 de novembre, el sinistre Hotel Krüeger, on duen a terme uns plans terrorífics per apropiar-se de la muntanya màgica.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Parc d'Atraccions del Tibidabo.


La por torna aquest octubre al Parc Tibidabo amb el nou espectacle "La profecia" – a càrrec de les actrius i actors del famós Hotel Krüeger -, que no només es tracta d´un show en sí, sinó de tota una experiència que comença dins de l´Hotel Krüeger durant el seu horari d´obertura, de 13h a 15h i de 17h a 21h i que finalitza amb l´espectacle final a la Plaça Somnis a les 20.15 h (el 3 de novembre a les 19.15 h).

Un aquelarre de bruixes regentarà, fins el 3 de novembre, el sinistre Hotel Krüeger, on estan duent a terme uns terrorífics plans per fer-se amb la muntanya màgica.

Tots els visitants que s´acostin a aquesta atracció durant el dia, viuran l´experiència des del principi.

SINOPSI DE L´ESPECTACLE FINAL:

Fa més de 6000 anys, una antiga profecia va predir que l´any present, a la muntanya màgica de Barcelona, la dama cigne donaria el seu últim vol, coincidint amb la primera caiguda de les fulles. La dama cigne, de moviments delicats i gràcils, reuma una bellesa sublim, fent d´ella un ésser màgic i puro. A mesura que la seva dansa es desenvolupa, les seves forces van minvant i la seva ànima, sumida en la més profunda tristesa, es troba més vulnerable que mai fins que sembla defallir. Just aquest instant és el que tant havien esperat les 5 bruixes per fer-se per fi, amb tan pura criatura. Després de capturar-la i donar-li un dels seus beuratges per adormir-la, la lliguen als peus de l´ídol i realitzen una dansa per dur a terme el més fosc dels seus rituals. En el punt àlgid del conjur, l´ídol desperta després d´absorbir l´ànima de la dama cigne i amb un esclat, l´expandeix en el fred aire de la nit. Uns sinistres gemecs s´apoderen de la foscor, consumant el poder del ritual . Els no morts s´alcen entre la boira i s´acosten des de totes adreces cap al lloc, aguaitant a tot ésser vivent. El poder de la llum, de la lluna d´octubre, reflectida en pell de tan sinistres criatures, les posseeix i els fa dur a terme les més increïbles accions...

Parc d'Atraccions del Tibidabo

Adreça:
Pl Tibidabo, 3*4
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Codi postal:
08035
Població:
Barcelona
On
Parc d'Atraccions del Tibidabo
Quan
Del 05/10/2019 al 03/11/2019.

Telèfon

Telèfon:
932117942

M'agrada 36

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix