Visites virtuals del Museu Etnològic i de Cultures del Món

TornarEls racons més inhòspits del Museu Etnològic

A través d'una visita virtual, podeu conèixer les seus del museu i veure'n les col·leccions permanents.

Passejar des de la comoditat de casa. Sabem que això és possible gràcies a les visites virtuals que s'han estat oferint aquests últims mesos degut al confinament. Us en recomanem una altra: el Museu Etnològic i de Cultures del Món. Gràcies al programari virtual, podreu gaudir d'una visita a les dues seus del museu des del sofà de casa. Descobriu tots els racons dels edificis del Parc de Montjuïc i de Montcada amb una visió en tres dimensions i amb moltes altres opcions.

El Museu Etnològic i de Cultures del Món és el resultat de la unificació de diverses institucions basades en l'antropologia. L'any definitiu en què aquestes institucions van quedar unides en el museu que coneixem avui va ser el 1999, i és des del 2015 que se centra, sobretot, en l'àmbit català. Amb aquesta visita virtual no només podreu fer un passeig pels dos edificis, sinó que també podreu veure moltes de les peces que s'hi poden trobar permanentment.

A través de diverses opcions, podreu veure el mapa del museu en format maqueta, en un pla zenital, navegar pels diferents pisos i, fins i tot, visitar-lo amb realitat virtual si disposeu de les ulleres d'augment necessàries. Si hi passegeu per dins, anireu trobant diferents punts informatius amb breus explicacions de l'edifici i les peces del museu.

Visites virtuals als Museus Etnològics del carrer Montcada i Passeig Santa Madrona 16*22

Població:
Barcelona
On
Visites virtuals als Museus Etnològics del carrer Montcada i Passeig Santa Madrona 16*22
Quan
Del 18/08/2020 al 31/12/2020.

M'agrada 31

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix