Visites guiades 'Ruta del cementiri del Poblenou'

Tornar

Aforament per a un màxim de 20 persones. A continuació us expliquem el procediment per realitzar la reserva:

1. Enviar un mail a cementiriescultura@cbsa.cat2. Especificar nom, cognoms, dia, hora, nº d´acompanyants i un telèfon de contacte.3. El nº màxim per reserva seran de 4 persones.4. El comprovant de la reserva serà la resposta del correu per part del departament de comunicació i qualitat.5. Serà obligatori que el mateix dia de l´activitat l´assistent porti la mascareta.

Data màxima de reserva: la sol·licitud s'haurà d'enviar abans del divendres a les 14.00h. (Les visites són en diumenge).

La Ruta del Cementiri de Poblenou consisteix en una visita de la Barcelona del segle XIX a través dels diferents panteons i dels personatges que hi ha enterrats.

La Ruta és una breu reconstrucció de cent anys d'història. Un recorregut que s'inicia l'any 1775, quan el bisbe Climent va beneir el nou recinte funerari, i conclou amb l'Exposició Universal de 1888.

El passeig comprèn 29 sepultures degudament senyalitzades.

Cementiris de Barcelona organitza la ruta nocturna de manera extraordinària dos cops l'any; una, coincidint amb l'inici de primavera, i l'altra, a l'octubre o per Tots Sants.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Cementiri Poblenou.

Cementiri Poblenou

Adreça:
Avinguda d'Icària, 204
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona
On
Cementiri Poblenou
Quan
Acte permanent

Telèfon

Tel.:
93 484 19 99
Tel.:
934841999

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber