Visites exprés: La Casa Corrales

Tornar

Arqueologia. Descobriu els secrets d’aquesta singular edificació en una visita gratuïta de 30 minuts.

La Casa Corrales és una de les edificacions més singulars que podem trobar al conjunt arqueològic del Born, per la seva planta en forma de proa de vaixell.

Està situada entre el carrer d’en Arrover i el carrer dels Ventres, just al costat del Rec Comtal i davant del Pont de la Carnisseria.

Les dades arqueològiques i la documentació d’arxiu ens han permès saber que la construcció és d’origen medieval, possiblement per a usos industrials, tot i que al llarg dels anys es convertí en un habitatge, on hi van viure, entre altres, corders de viola i hostalers amb les seves famílies.

En aquesta visita exprés podreu conèixer tota la informació que s’ha extret dels darrers estudis realitzats a la Casa Corrales.

Les visites exprés són gratuïtes i tenen una durada de 30 minuts.

Punt de trobada: taquilles d'El Born CCM.

Horaris

La Casa Corrales és una de les edificacions més singulars que podem trobar al conjunt arqueològic del Born, per la seva planta en forma de proa de vaixell. Està situada entre el carrer d’en Arrover i el carrer dels Ventres, just al costat del Rec Comtal i davant del Pont de la Carnisseria. Les dades arqueològiques i la documentació d’arxiu ens han permès saber que la construcció és d’origen medieval, possiblement per a usos industrials, tot i que al llarg dels anys es convertí en un habitatge, on hi van viure, entre altres, corders de viola i hostalers amb les seves famílies.

Durada: 30 minuts

Punt de trobada: taquilles d'El Born CCM

El Born Centre de Cultura i Memòria

Adreça:
Plaça Comercial, 12
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
El Born Centre de Cultura i Memòria
Quan
Des de 29/05/2022 al 28/08/2022

Telèfon

Informació:
932566851
Reserves:
932566850

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix