Estiu als Museus: De l'hort a la taula

Tornar

Visita temàtica. Descoberta del sistema alimentari medieval del Monestir de Pedralbes.

L'hort medieval del Monestir de Pedralbes és el punt de partida de De l'hort a la taula, una activitat que proposa un seguit de visites al monestir, aquest estiu, i que permet descobrir els trets principals de l'alimentació medieval i la dieta de les monges clarisses de Pedralbes a l’edat mitjana.

A l'hort, s'hi mostren els productes que la comunitat plantava al llarg de l'any, així com les tècniques de cultiu i recol·lecció utilitzades. La visita continua a l’espai on es conservaven i emmagatzemaven els aliments i prossegueix a la cuina, amb l'explicació d'algunes receptes. La visita conclou al refetor, amb una explicació de les pràctiques ascètiques vinculades a l’alimentació en el món cristià medieval i més concretament en l’àmbit conventual femení.

Activat per a majors de 12 anys.

Les places són limitades. Podeu comprar les vostres entrades aquí.

Horaris

Visita temàtica que parteix del hort medieval del Monestir de Pedralbes per descobrir els trets principals de l’alimentació medieval i més concretament la dieta de les monges clarisses de Pedralbes a l’edat mitjana. L’espai viu de l’hort mostrarà els productes que al llarg de l’any la comunitat plantava i les tècniques emprades pel seu cultiu i recol·lecció. La visita continuarà a l’espai de productes, on es conservaven i emmagatzemaven els aliments, continuarà a la cuina on s’explicaran algunes de les receptes que es feien amb els productes de l’hort i finalment acabarà al refetor on s’explicarà les pràctiques ascètiques vinculades a l’alimentació en el món cristià medieval i més concretament en l’àmbit conventual femení.

Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Adreça:
Baixada del Monestir, 9
Districte:
Les Corts
Barri:
Pedralbes
Població:
Barcelona
On
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
Quan
Des de 14/06/2022 al 06/09/2022

Telèfon

Centraleta:
932563434
Fax:
932039408

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix