Visita-taller 'D'auca en auca i tiro perquè em toca!'

Tornar

Al Gabinet del col·lecionista


L´activitat consisteix en una visita dinamitzada a l´espai expositiu del Gabinet del col·leccionista, que tindrà com a fil conductor materials que facilitaran una exploració de les diferents peces de l´exposició de forma autònoma per part de cadascuna de les unitats familiars que hi participin, a través d´un joc de cartes que, en lloc de recrear una baralla tradicional, planteja preguntes i dinàmiques per interactuar amb els objectes de l´exposició. Un cop acabada aquesta dinàmica, es proposa un espai de creació i d´acció a partir de la construcció d´una auca a través d´imatges adhesives i retoladors per escriure-hi a sobre.

Aquest projecte s´articula des d´una metodologia constructivista de l´educació, des de la qual es concep el subjecte en continu aprenentatge al llarg de la vida.
A través de mètodes de treball com el diàleg, les preguntes i el joc, els diferents agents participants de l´activitat podran construir nous significats en família i des d´una metodologia activa i participativa, que estimuli la creativitat, la reflexió i l´esperit crític dels participants.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Frederic Marès.

Museu Frederic Marès

Adreça:
Pl Sant Iu, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Museu Frederic Marès
Quan
Acte permanent

Telèfon

Telèfon:
932563500
Fax:
933194116

M'agrada 13

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix