Un bus turístic especial per als llums de Nadal

Tornar

  • ..
  • ..

Festes. El bus funcionarà del 29 de novembre al 4 de gener els divendres, dissabtes i diumenges.

El Barcelona Night Tour va néixer l’any 2007 per oferir als visitants de la ciutat de Barcelona un viatge a bord del Barcelona Bus Turístic durant les nits d’estiu. Per aquest Nadal, com a novetat i fent una prova pilot, es posarà en servei una edició especial del Barcelona Night Tour. Serà un recorregut pels carrers il·luminats per tal que tant visitants com residents de Barcelona gaudeixin de la ciutat i dels llums de Nadal durant les festes.

Amb les diferents novetats del Nadal 2019, TMB ha dissenyat un recorregut especial i en horari familiar perquè tothom pugui gaudir dels llums de Nadal a bord del Barcelona Night Tour.

El bus funcionarà del 29 de novembre al 4 de gener els divendres, dissabtes i diumenges. La sortida serà a les 20.00 hores a la plaça de Catalunya i el recorregut, que durarà una hora i mitja, seguirà l’itinerari següent: pl. Catalunya (costat de Llobregat, parada de la ruta vermella), rda. Universitat, Pelai, Fontanella, via Laietana, pg. Colom, av. Paral·lel, pl. Espanya, av. Reina Maria Cristina, av. Rius i Taulet (Font Màgica), Lleida, Tamarit, Entença, Gran Via, pg. de Gràcia, Rosselló, Sardenya, Gran Via, Los Castillejos, Casp, av. Meridiana, Almogàvers, pg. Lluís Companys, rda. Sant Pere, pl. Urquinaona, Roger de Llúria, Aragó, Balmes, Pelai i pl. Catalunya.


El Barcelona Night Tour va néixer el 2007 per oferir als visitants de la ciutat de Barcelona un viatge a bord del Barcelona Bus Turístic durant les nits d'estiu. Per aquest Nadal 2019, com a novetat, es posarà en servei com a prova pilot una edició especial del Barcelona Night Tour Christmas Lights. Serà un recorregut pels carrers il·luminats per tal que tant visitants com residents de Barcelona puguin gaudir de la ciutat i dels llums de Nadal durant les festes.
Amb les diferents novetats del Nadal 2019, TMB ha dissenyat un recorregut especial i en horari familiar perquè tothom pugui gaudir-ne a bord del Barcelona Night Tour.

Itinerari:
Pl. Catalunya (costat Llobregat, parada ruta vermella), Ronda Universitat, C. Pelai, C. Fontanella, Via Laietana, Pg. Colon, Av. Paral·lel, Pl. Espanya, Av. Reina Maria C ristina, A. Rius i Taulet (Font Màgica), C. Lleida, C. Tamarit, C. Entença, Gran Via, Pg. De Gracia, C. Rosselló, C. Sardenya, Gran Via, C. Castillejos, C. Caspe, Av. Meridiana, C. Almogàvers, Pg. Lluís Companys, Ronda Sant Pere, Pl. Urquinaona, C. Roger de Lluria, C. Aragó, C. Balmes, C. Pelai,
Pl. Catalunya.

Sortida des de la plaça Catalunya

Adreça:
Pl Catalunya, 1
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Sortida des de la plaça Catalunya
Quan
Del 29/11/2019 al 04/01/2020.

M'agrada 20

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix