Terrats en Cultura

Tornar

Espectacles. El festival participa enguany en el cicle Escenes Singulars, del Grec.

Terrats en Cultura és un festival que porta la cultura (música, teatre, dansa…) a espais públics no convencionals, en aquest cas els terrats de Barcelona.

L’experiència comença en el moment en què es compra l’entrada de l’espectacle, sense saber el punt exacte on aquest espectacle tindrà lloc. I no es comunica fins a 48 hores abans de l’esdeveniment.

D’aquesta manera, el que podria ser una obra de teatre o un concert amb la ciutat als peus, s’acaba transformant en un esdeveniment amb un toc de clandestinitat, una aventura que t’espera en algun racó de la ciutat.

La programació de Terrats en Cultura s’estendrà des de l’agost fins a l’octubre. Una de les novetats d’enguany és la participació en el cicle Escenes Singulars, un circuit d’arts escèniques que forma part del Grec 2020 i que tindrà lloc el 2 i 3 d’octubre.

Consulta’n la programació aquí.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Espai Jove La Bàscula.


Els Terrats en Cultura són més que un festival d´altura, són tota una experiència que comença en el moment en què compres l´entrada d´un espectacle sense saber el punt exacte on aquest tindrà lloc.

No t´ho comunicarem fins quaranta-vuit hores abans de l´esdeveniment.

D´aquesta manera, el que podria ser una obra de teatre o un concert amb la ciutat als teus peus, s´acaba transformant en un esdeveniment amb un toc de clandestinitat, una aventura que t´espera en algun racó de la ciutat.

Si ets dels que es deixa sorprendre o té ànima d´explorador urbà, els Terrats en Cultura t´aporten aquest element. Nosaltres creiem que viure la cultura i la ciutat pot esdevenir un joc emocionant del qual tothom (artistes, amfitrions i espectadors) n´és protagonista i agent actiu!

Consulta aquí el programa detallat

Diferents indrets

Població:
Barcelona
On
Diferents indrets
Quan
Del 06/08/2020 al 27/09/2020.

M'agrada 16

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix