Teatre "Renéixer"

Tornar


L'ànima del vi reneix i es converteix en cava.
En aquesta producció, el Cava és el protagonista i els seus secrets i la seva memòria guiaran els viatgers en una experiència sensorial.
El procés que vam iniciar amb "La Memòria del Vi", amb el raïm actuant com a guia, va continuar amb "Fermentació", que se centrava en la poètica de la transformació, i ara culmina amb "Renéixer", que situarà l'experiència al voltant de la possibilitat d'un tornar a néixer, una segona oportunitat.
L'espectador-viatger serà conduït a través del passat del raïm, de les fulles de la vinya fins a les arrels, en un descens a les profunditats de la terra en les quals, com una premonició, la transformació per convertir-se en vi-i després de la segona fermentació en cava -és viscuda i celebrada pel públic.

L'olor invoca la memòria del vi, de quan el vi era fusta, poma, avellana i herba. Els sabors viscuts més enllà del paladar, sent experimentat per tot el cos i l'ànima, i al final, la celebració, música i ball per gaudir del naixement del cava. Basant-nos en la dramatúrgia de la curiositat i guiats per integrants de l'equip de Teatre dels Sentits, proposem viure una experiència, un viatge a les profunditats de l'ésser, de la terra, per poder renéixer, un viatge sensorial, al qual s'accedeix a grup de 30 de persones de públic.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Teatro de los Sentidos.
Se celebra a:
Teatro de los Sentidos.

Teatro de los Sentidos

Adreça:
Camí Polvorí, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
La Marina de Port
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Teatro de los Sentidos
Quan
Del 03/10/2019 al 15/12/2019.

Telèfon

#:
933254072
#:
678751788

M'agrada 29

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix